3.000 KİLOMETRE YOLDAN SORUMLUYUZ

3.000 KİLOMETRE YOLDAN SORUMLUYUZ
Bafra Belediyesi Yeni Devlet Hastanesi civarı, Mevlana, Kemalpaşa, Fatih Mahalleleri ve pek çok mahallede asfalt-kaldırım çalışmaları yaptı.

Başkan Şahin son olarak Mevlana Mahallesi’nde yapılan asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Mahalle muhtarı Servet Şengül ile birlikte mahalle sakinleri ile beraber oldu. Başkan Şahin konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

 

“Doğalgaz çalışmaları bütün hızıyla devam ediyor. İlçemizde 250 kilometre civarında doğalgaz hattı döşendi. Vatandaşlarımız bozulan yollar nedeniyle zahmet yaşadı. Fakat ilçemiz de, ekonomik ve çevre dostu bir yakıta kavuştu. İlçemizin üçte ikisine yakın bir kısmı doğalgaz kullanmaya başladı. Biz de bu süreçte çok ciddi asfalt ve kaldırım çalışmaları yaptık. Büyükşehir belediyemiz ile sürekli istişare içinde olduk. Koordineli bir şekilde hem şehir merkezinde hem grup yollarında hem de yeni mahallemiz olan köylerimizin içinde asfalt çalışması yaptık. Yeni mahalle olan köylerimizde bize düşen 2.500 kilometre yol bulunmaktadır. Bu rakam, buradan 3 kere İstanbul’a gidiş mesafesidir. Şehir merkezimizde ise 400 kilometre yolumuz vardır. Bize büyük bir yoğunluk düşüyor. Hemşehrilerim bu süreçte çok anlayışlı davrandı, bu nedenle teşekkür ediyorum. Daha yoğun olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.