29 Kasım Bafralılar Gecesi

29 Kasım Bafralılar Gecesi
Ankara Sayıştay Uzman Denetçisi ve Ankara Bafra Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (BAFDER) Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Edis, Kaymakam Halis Arslan'ı makamında ziyaret etti.

Edis ziyarette dernek çalışmaları hakkında Arslan'a bilgi verdikten sonra 29 Kasım Cumartesi akşamı Ankara'da yapılacak olan 'Bafralılar Gecesi'ne' davet etti. Ziyaret, Bafra'nın dünü, bugünü ve yarını üzerine karşılıklı sohbetin ardından sona erdi.
Edis daha sonra ise Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin'le makamında görüşerek davetiyesini teslim etti. Edis, “Geleneksel hale getirdiğimiz Bafralılar Gecesi bu hafta sonu 29 Kasım cumartesi günün akşamı Ankara- Çukurambar'daki Holiday Inn Otel'de gerçekleşecek. Daha öncekilerde olduğu gibi geniş bir katılım bekliyoruz. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerle Bafra Kaymakamı'mız Halis Arslan, Belediye Başkanımız Sayın Zihni Şahin, Sinop Rektörü Recep Bircan, Oda Başkanları İstanbul, Bursa Dernek ve Federasyon ile Konfederasyon başkanları anlamlı gecemizde bizlerle birlikte olacaklar. Bafra sevgisini taşıyan tüm yürekleri bekliyoruz.”diye konuştu. Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ise söz konusu ziyaret ve davet ile ilgili olarak, ”Ankara Bafralılar Dernek Başkanımız Hüseyin Edis ve yönetimine nazik ziyaret ve daveti için teşekkür ediyorum. Bafra'mız için oldukça büyük önem taşıdığına inandığımız bu tür buluşmaları kalpten destekliyoruz ve iştirak ediyoruz.” diyerek sözlerini tamamladı. CİHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.