29 Ekim İlkokulu kardeş okulu kışın üşütmedi

29 Ekim İlkokulu kardeş okulu kışın üşütmedi
Samsun'un Bafra ilçesinde faaliyette bulunan 29 Ekim İlkokulu 1/D sınıfı kaymakamlık onaylı kardeş okul projesi kapsamında öğretmenleri..

Öğrencileri ve velileri tarafından Alaçam'ın Harmancık Mahallesi Hacı Sabahat Kaptanoğlu ilkokuluna giysi, mont, kırtasiye yardımında bulundu.

Bafra 29 Ekim İlkokulu 1/D sınıf öğretmeni Makbule Şahin yaptığı açıklamada, öğrenciler arasındaki birlik ve beraberlik ve kardeşlik duygularının artması amacıyla düzenlenen ziyarette sıcak bir ortamın oluştuğunu söyledi. Şahin, "Yaklaşık 1 aydır süren kardeş okulumuza yardım kampanyasın da öğrencilerimin oldukça heyecanlı olduklarını gözlemliyoruz. Yine yardımlarımızın toplanmasında emeği geçen öncelikle değerli velilerimize de sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Öğrenciler kendi elleriyle paketlemiş oldukları hediyelerini yine kendi elleriyle arkadaşlarına verdiler. Oldukça heyecanlı oldukları gözlenen öğrencilerin gözlerinde yardım etmenin ve paylaşmanın derin hazzı vardı. Kardeş okul öğrencileri tatlı bir telaş içerisinde hediyelerini almanın sevincini yaşarken hediyelerini takdim eden kardeş okul öğrencilerine teşekkürlerini ilettiler.'' dedi.

Kardeş okulu sınıf öğretmeni ve idarecisi Fatih Kuru da ziyaret ve yardımlardan dolayı çok mutlu olduklarını belirtip, "Okul yönetimine, öğrencilerine ve ailelerine bu nazik ziyaretlerinden dolayı öğrencilerimiz adına teşekkür ediyorum.'' diye konuştu.

Bafra 29 Ekim İlkokulu Müdürü Baattin Akça ise "Her yıl kardeş okul olarak belirlediğimiz bir okulu ziyaret ediyoruz. Amacımız okullar arasında kaynaşmayı sağlarken öğrencilerimizin yardımlaşma duygularını pekiştirmektir.'' dedi. CİHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.