25 YILLIK EŞİNE SÜPRİZ YILDÖNÜMÜ

25 YILLIK EŞİNE SÜPRİZ YILDÖNÜMÜ
Samsunlu Eyüp Erik eşi Gonca hanıma beklenmedik bir süpriz yaptı. Samsun da bir kamu kurumunda görevli Eyüp Erik 25 yıllık eşine süpriz bir evlilik yıldönümü organize etti.

Tarım Müdürlüğünde mühendis olan Eyüp Erik, eşinin haberi olmadan bütün dostlarını bir araya getirerek süpriz bir evlilik yıl dönümü organize etti. Bir salon kiralayarak nikah ve eğlenceli yemekli düğün hazırladı.

evlilik-yil-donumu-3.jpgÖzel Eğitim öğretmeni olan eşi Gonca'yı 'akşam yemeğine gidelim' diyerek ışıkları kapalı bir mekana getirdi. Birden süpriz sesleri ile ışıklar açılınca bütün dostlarını bir arada gören Gonca hanım şok oldu. Eşi Eyüp bey tarafından yapılan sürprize çok duygulanan Gonca hanım süpriz sevincini ve mutluluğu bir arada yaşadı. 25 yıllık hayat arkadaşının günlerdir organize ettiği bütün dostlarını bir araya topladığı ve kendisine hiç belli etmeden bunları yaptığının şokunu bir müddet üstünden atamadı.Sonrasında temsili bir nikah yapılarak şahitler huzurunda 25 yıllık birlikteliğini bir kez daha perçinlediler. Geceyi dostları ile yemek ve eğlence ile tamamlayan çift 25. yıl tebriklerini kabul etti.

evlilik-yil-donumu-4.jpg

Mersinli Ciğerci Apo işletmeciliğinde düzenlenen etkinlik, organizatör Nurdan Ertem tarafından organize edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum