23 Nisan coşkusu Tekkeköy'de yaşandı

23 Nisan coşkusu Tekkeköy'de yaşandı
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusu Tekkeköy'de yaşandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusu Tekkeköy'de yaşandı. Bu kapsamda Aşağıçinik Selma-Ümit Sarıtaşlı İlkokulu'ndaki 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına Tekkeköy Belediye Başkanı Mustafa Candal da katılım sağladı.

Sosyal medya hesapları üzerinden kutlama programına dair paylaşımda bulunan Tekkeköy Belediye Başkanı Mustafa Candal, "Tekkeköy'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bir başka güzel. Çocuklarımızın sevinci, heyecanı ve yüzlerindeki gülümsemeleri dünyalara bedel. Onların bu tatlı hallerini gördüğümüzde bizler de çok mutlu oluyoruz." ifadelerini kullandı.

tekke-4.jpeg

Paylaşımında, öğretmenler ve veliler ile birlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı coşkuyla kutladıklarını vurgulayan Candal, "Aşağıçinik Selma-Ümit Sarıtaşlı İlkokulu'ndaki sevgili çocuklarımız, kıymetli öğretmenlerimiz ve değerli velilerimiz ile birlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı coşkuyla kutladık. Mustafa Kemal Atatürk'ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı en kalbi duygularımla kutluyor ve hep birlikte daha nice bayramlarda buluşmayı diliyorum" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.