2021 Ofis Şıklığı Kombini

2021 Ofis Şıklığı Kombini
Hayatımızın birçok alanında ihtiyaç duyduğumuz ofis şıklığı kombinleri sadece ofis ortamında değil, iş görüşmelerinde ve resmi birçok ortamda da kullanılmaktadır.

 

Hayatımızın birçok alanında ihtiyaç duyduğumuz ofis şıklığı kombinleri sadece ofis ortamında değil, iş görüşmelerinde ve resmi birçok ortamda da kullanılmaktadır. Ofis şıklığı teriminin yaygınlaşmasıyla birlikte bu tarz kombinleri günlük hayatlarımızda dahi kullanmaya başlamış durumdayız. Bu durumda kişiler günlük sıkıcı giysilerin dışına çıkmak istemekte ya da çok spor parçalar yerine sade ama şık kombinleri tercih etmektedir. Nitekim ofis şıklığı adı altında gösterebilecek birçok ürün hem sade hem de oldukça rahat ve şık ürünlerdir. Bunlara örnek olarak ekose ya da sade ceketler verilebilir. Bunların yanı sıra kumaş pantolonlar ve topuksuz şık ayakkabılar da ofis şıklığına katkıda bulunan parçalardır. Peki, giyimde kullanılabilecek ofis şıklığı kombinleri nelerdir?

Deri Ceket & Elbise Kombini

Ofis şıklığında ve diğer kategorilerde kullanılabilecek olan kombinlerden biri elbise ve deri ceketlerdir. Çiçekli ya da çeşitli desenlere sahip elbiseler sade bir deri ceket ile kombin edildiğinde oldukça şık görüntüler ortaya çıkmaktadır. Ofis ortamında şıklık yakalamak isteyen kişilere kolaylık sağlayan bu kombin; çanta, saat ve bot gibi diğer parçalarla tamamlandığında daha da ön plana çıkmaktadır. Ofis ortamında tercih edilecek elbiselerin daha sade ya da küçük desenlere sahip olanı seçilmelidir. Bunların yanı sıra ofis ortamında giyilecek kıyafetlerin rengi de önemlidir. Fazla göze çarpan renkler yerine daha sade tonlar tercih edilmelidir. Siz de Moda Merve’de yer alan ürünlerinden birini seçerek deri ceketiniz ile kombininizi oluşturabilirsiniz.

Çanta & Ayakkabı

Çanta ve ayakkabılar bir kombinin olmazsa olmaz parçalarındandır. Bu noktada kullanılacak olan çanta ve ayakkabıların kombine uyumlu şekilde seçilmesi gerekmektedir. Ofis şıklığı için kullanılacak olan çantaların çok göze çarpmaması ve daha çok canlı renkler yerine pastel renkler kullanılması gerekmektedir. Bu durum ayakkabılar için de geçerlidir. Şıklığı yakalamak adına her ne kadar topuklu ayakkabılar kullanılsa da pastel ve koyu tonlar tercih etmek gerekmektedir. Sade kombinlerinize biraz olsun canlılık kazandırmak istiyorsanız bunu ayakkabı ve çantalarınızla yapabilirsiniz.

Ekose Ceket & Kumaş Pantolon

Ekose ceket ve kumaş pantolon kombini ofis ortamında kullanılabilecek star parçalardan bir tanesidir. Ofis ortamında kullanılacak olan ekose modellerinin kareleri küçük boyutlarda seçilmelidir. Bu şekilde fazla hareketli desenlerden kaçınmış olabilirsiniz. Bunun yanı sıra ceket renklerinin daha sade tonlardan yana seçilmesi gerekmektedir. Siz de Moda Merve’de yer alan parçalarından dilediğiniz ürünleri satın alarak ofis kombininizi oluşturabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.