2020 YOLUNDA BİZE DE BEKLİYORUZ!

2020 YOLUNDA BİZE DE BEKLİYORUZ!
Samsunlular ilerleyen süreçte milli ruhu yaşamak ve yaşatmak için A Milli Takımı'nı Samsun'da görmek istiyor.

Türkiye A milli takımı tarihi bir zafere imza atarak 2020 Avrupa Şampiyonası (EURO 2020) Elemeleri grup maçında son Dünya şampiyonu Fransa'yı 2-0 yendikten sonra 2020 Avrupa şampiyonasına gitme yolunda büyük mesafe aldı. Grup lideri olan Türk Milli takımına Konya şehri ve stadı ev sahipliği yaptı. İlerleyen süreçte Samsunlular bu milli ruhu yaşamak ve yaşatmak adına A millileri Samsun'a da bekliyor. 

20190608-2-36797978-45143677.jpg

100.YILINDA MİLLİ MÜCADELE SİMGESİ SAMSUN!
Bölgenin en iyi stadının ve taraftar potansiyelinin olduğu Samsun'umuz, A milli takımı misafir etmeyi sonuna kadar hak ediyor. Muhteşem galibiyet sonrası TFF, Milli takıma ev sahipliği yapan Konya şehrine teşekkür mesajı yayımladı. Mesajda şu ifadelere yer verildi: Ay-yıldızlıları maç boyunca hiç durmaksızın tüm kalbiyle destekleyen futbolseverlerimiz, görsel şovları ile müsabakaya renk katarken, coşkularıyla da milli takım taraftarlığının ne kadar değerli olduğunu bizlere bir kez daha gösterdi.'' Samsunlu futbolseverler bu gururu yaşamak için Milli takıma ev sahipliği yapmak istiyor. 

20190608-2-36798193-45144296.jpg

GENÇLİK SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ GÖREVE!
Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın stat yapılırken verdiği taahhütleri yerine tam olarak yerine getirmemesinden dolayı Samsun Yeni 19 Mayıs Stadına ve dolayısıyla Samsun şehrine Milli maç verilmediği daha önce iddia edilmişti.Türkiye Futbol Federasyonu'nun uzun zamandır oynanan milli maçlarda İstanbul dışındaki şehirlerde milli maç oynatıyor. Samsun Yeni 19 mayıs Stadının yapılacak bir kaç düzenleme ile UEFA standartlarına kavuşturulması gerekiyor. Milli Mücadelenin başlangıcının 100.yılını idrak ettiğimiz bu sene  milli maçlardan nasibini alamamış olan Samsunlu milli formaya aşık vatandaşlar bir an önce Samsun stadında bir milli maç izleme keyfini yaşamak istiyorlar. 
(Mert Varıcı) 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.