200 ESNAF ANKARA'YA GİDECEK

200 ESNAF ANKARA'YA GİDECEK
Yabancılar Çarşısı'ndan 200 esnaf Salı günü Ankara'da gerçekleşecek olan Meclis Toplantısı'nda Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ve diğer Milletvekillerine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirecekler.

HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Yabancılar Çarşısı Dernek Başkan Yardımcısı Ali Akyüz, "Samsun, AK Parti döneminde 3 tane bakan çıkardı. Bizler de bundan dolayı memnuniyetimizi dile getirmek için ve Gençlik ve Spor Bakanı'mız Akif Çağatay Kılıç'ı onore etmek için için Yabancılar Çarşısı'ndan 200 esnaf ile bakanımız ve milletvekillerimize hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak için Pazartesi akşamı Ankara'ya gitmek için yola çıkacağız" dedi.


YOLCULUK PAZARTESİ


Bir sivil toplum örgütü olarak bu ziyaretin yapılması gerektiğini düşündklerini belirten Yabancılar Çarşısı Dernek Başkan Yardımcısı Ali Akyüz, "Bakanımız Akif Çağatay Kılıç defalarca çarşımıza gelerek bizlere ziyarette bulundu. Bizler de oraya hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirmek için Salı günü Ankara'da gerçekleşecek olan meclis toplantısına gitme kararı aldık. Meclisi görmek isteyen esnaflarımız var. Bu sayede meclisi göreceğiz. Nasip olursa grup toplantısının ardından Başbakan Ahmet Davutoğlu ile görüşebilme, kendisini ziyaret etme ihtimalimiz var" diye konuştu.

ERDOĞAN'I ZİYARET ETMEK İSTİYORUZ


Uygun olduğu takdirde Saray'a gidip Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı da ziyaret etmek istediklerini kaydeden Akyüz, "Bununla ilgili görüşmelerimiz devam ediyor. Tabi yoğunluktan dolayı kendisiyle görüşememe ihtimalimiz de var. Pazartesi akşamı hayırlısıyla yola çıkıp Ankara'ya vardığımızda neler olacağını göreceğiz. Burası bacasız bir fabrika. Yabancılar Çarşısı'nda 10 bin kişi ekmek yiyor. Bu sebeple milletvekillerimiz bakanımız bizlere çok sıcak bakıyor. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Başbakan iken Samsun'a geldiğinde Yabancılar Çarşısı ile ilgili olumlu şeyler söylemişti. Bu sebeple sorun olmadığı takdirde kendisi de bizeri ağırlayacaktır" dedi. Onur EMİRZA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum