2 Mahalle'ye 2 Altın Proje

2 Mahalle'ye 2 Altın Proje
Çatalarmut ve Kıran Mahallelerinin bir araya geldiği komşu iftarında bu iki mahalleye iki dev eser kazandıracaklarını ifade eden Başkan Tok, Bir hafta önce ihalesi yapılan Eski Çatalarmut Fen İşleri Şantiyesi'nin arkasına yapılacak ...

Türkiye'nin en büyük Gençlik Merkezi'nin temeli için ilk kazmanın bir ay içinde vurulacağını söyledi.

 

Yaşlısından gencine her nesli bir araya getiren komşu iftarlarında her akşam farklı bir mahallede vatandaşlarla bir araya gelen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “Komşu iftarları birlik ve beraberliğin örnek duruşunu sergiliyor” dedi.

 

PROTOKOL VE HALK AYNI SOFRADA

İlkadım Belediyesi tarafından düzenlenen komşu iftarlarının ikincisi belediyenin şantiye arkasındaki noktada kurulan komşu iftarı Çatalarmut ve Kıran Mahallesi sakinlerini bir araya getirdi.  Büyük ilgi gören iftar programına İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’un yanı sıra AK Parti Milletvekili Fuat Köktaş, Ordu Ulubey Belediye Başkanı İsa Türkcan, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol,  İlkadım Belediyesi Başkan Yardımcıları, mahalle muhtarları ve çok sayıda mahalle sakini katıldı.

 

“TÜM KOMŞULAR BİR ARADA”

Düzenlenen Komşu iftarlarının yediden yetmişe tüm nesilleri bir araya getirdiğini söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “Komşu iftarları adı altında böylesi güzel birlikteliğimizi sağlamaya çalışıyoruz. Masaları tek-tek gezdiğimde gördüm ki, komşular hep bir arada. Herkes evinden çıkıp aynı iftar masasında. Bu birlik ve beraberliğin örnek duruşunu gösteriyor. Bu birlikteliği oluşturan Çatalarmut ve Kıran Mahallesi sakinlerine sonsuz teşekkür ediyorum. Geçen sene yine ramazanın ikinci günü Çatalarmut ve Kıran Mahallesi sakinlerimizde burada buluşmuştuk." dedi.

 

TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK GENÇLİK MERKEZİ ÇATALARMUTA YAPILIYOR.

Çatalarmut mahallesine Türkiye'nin en büyük Gençlik Merkezi'nin yapılacağını söyleyen Başkan Tok, "Geçen sene Gençlik Merkezinin temellerinin atılacağının sözünü vermiştik. Bugün yine buradan sesleniyorum. Gençlik Merkezimizin ihalesi geçen hafta yapıldı. Allah izin verirse, bir ay içinde kazmayı vurup inşaata başlayacaklar.  Gençlik Merkezinin hemen karşı alanında bir projemiz daha var demiştik. Kamu kampüsü projesiydi. Bizlerde bu yıl içinde İlkadım Belediyemizin hizmet binasının temelini atmış olacağız. Böylesi büyük projelerimiz şimdiden hayırlı uğurlu olsun diliyorum” diye konuştu.

 

KÖKTAŞ; “KOMŞU İFTARLARI TÜM SOFRALARA ÖRNEK”

İlkadım Belediyesi tarafından gerçekleşen komşu iftarlarının tüm ramazan sofralarına örnek olduğunu belirten AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, “İlkadım Belediyesinin başlatmış olduğu iftar programları adeta örnek olacak cinsten... Burada uzun zamandır birbirini görmeyen komşular buluşuyor. Biliyoruz ki herkesin evinde bir tas çorbası vardır. Ama burada önemli olan Ramazanın manevi ikliminde bir arada bulunmak, aynı masayı paylaşmak bizlere huzur ve mutluluk veriyor. Mutluluklar nasıl ki paylaşıldıkça çoğalıyorsa, Üzüntüler paylaşıldıkça azalıyor. Allah, Ramazan aynının bu bereketinden hepinizi istifade ettirsin” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.