19 MAYIS'TA GOL YAĞMURU! 5-0

19 MAYIS'TA GOL YAĞMURU! 5-0
Yılport Samsunspor, 2019-2020 sezonu TFF 2.Lig Beyaz Grup serüveninin dördüncü maçında 19 Mayıs Stadyumu'nda Tarsus İdman Yurdu karşısında sahadan 5-0 galibiyetle ayrıldı.

Yılport Samsunspor, konuk ettiği Tarsus İdman Yurdu'na adeta gol oldu yağdı.

ss1-1290.JPG

Baştan sona kırmızı-beyazlıların üstünlüğüyle geçen maçta, haneye 3 puanı yazdıran goller İlyas Kubilay Yavuz, Bahattin Köse, Gökhan Alsan, Ramazan Çevik ve Samet Asatekin'in ayağından geldi.

ss1-1409.JPG

ÜÇÜNCÜ GALİBİYET
Yılport Samsunspor, Tarsus İdman Yurdu'nu mağlup ederek 2019-2020 sezonunda TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta üçüncü galibiyetine ulaştı. 19 Mayıs Stadyumu'nda taraftarlarını arkasına alarak rakibini adeta boğan Yılport Samsunspor, 5-0 gibi net bir skorla Tarsus İdman Yurdunu devirerek 10 puanla ikinci sıraya yükseldi. Dört haftada 11 gol atarak kalesinde 2 gol gören kırmızı-beyazlılar, aldığı net skorla önümüzdeki hafta konuk olacağı Afjet Afyonspor'a göz dağı vermiş oldu.

ss1-1331.JPG

HÜCUMDA İŞLER TIKIRINDA
Maça etkili başlayan Yılport Samsunspor'da ilk olarak sahneye 7. dakikada İlyas Kubilay Yavuz çıktı ve takımını 1-0 öne geçirdi. Devre biterken bulduğu fırsatı iyi değerlendiren tecrübeli golcü Bahattin Köse ise 44. dakikada attığı golle ilk yarının sonucunu 2-0 olarak tayin etti. İkinci yarıya da etkili başlayan Yılport Samsunspor, 58. dakikada Gökhan Alsan ile skoru 3-0 yaptı. Gardı düşmüş Tarsus İdman Yurdu karşısında ataklarını sıklaştıran kırmızı-beyazlılar Ramazan Çevik'in golüyle 82. dakikada skoru 4-0'a getirdi. 90. dakikada sahneye çıkan Samet Asatekin ise skoru 5-0'a getirerek kapanışı yaptı.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.