Şener: 19 Mayıs'ı daha güzel yarınlara taşıyacağımıza inancım tam

Şener: 19 Mayıs'ı daha güzel yarınlara taşıyacağımıza inancım tam
İlçedeki mahalle muhtarları ile bir araya gelen 19 Mayıs Belediye Başkan Aday Adayı Necmi Şener, "Birlikte 19 Mayıs'ımızı daha güzel yarınlara taşıyacağımıza inancım tam." dedi.

İlçedeki çalışmalarına devam eden AK Parti 19 Mayıs Belediye Başkan Aday Adayı Necmi Şener, mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Şener, yaptığı açıklamada, "19 Mayıs ilçemizde, değerli Mahalle Muhtarlarımızla bir araya geldiğimiz verimli bir buluşma gerçekleştirdik. Bu önemli toplantı, Muhtarlar Derneği Başkanı Sayın Salih Karakartal'ın liderliğinde, muhtarlarımızla kırsal ve merkez mahallelerimizin genel sorunlarına kadar birçok konuyu kapsadı. Muhtarlar Derneği yönetim kurulu ve muhtarlarımızın katılımıyla gerçekleşen bu toplantıda, ilçemiz için düşündüğümüz projeleri, hayallerimizi ve bu bağlamda oluşturduğumuz misyon ve vizyonumuzu paylaştık. Belediye başkanı aday adaylığı sürecimiz üzerine keyifli sohbetler ettik." dedi.

whatsapp-image-2023-12-05-at-23-28-02-1.jpeg

"İş birliği yapmayı sabırsızlıkla bekliyorum"
Şener, sözlerini şöyle tamamladı: "Muhtarlarımızın sorunlarını dinlemek ve onların görüşlerini almak, yerel yönetim anlayışımızın temel taşlarından biri. Toplantıda, mahallelerimizin karşı karşıya olduğu zorlukları daha iyi anlama ve bu sorunlara çözüm üretme fırsatı bulduk. Mahalle muhtarlarımızın sıcak ve samimi yaklaşımları, bu toplantıyı daha da anlamlı kıldı. Bu değerli buluşma için tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyor, ilçemizin her mahallesine değer katacak projelerimizi hayata geçirme yolunda onlarla iş birliği yapmayı sabırsızlıkla bekliyorum. Birlikte, 19 Mayıs'ımızı daha güzel yarınlara taşıyacağımıza inancım tam."

whatsapp-image-2023-12-05-at-23-28-02-2.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.