120'ye Yeşilyurt'ta gala

120'ye Yeşilyurt'ta gala
Sarıkamış Savaşı'ndaki 120 kahraman çocuğun hikayesini anlatan 120 filminin galası 20 Şubat akşamı Yeşilyurt Alışveriş Merkezi'ndeki AFM Sinemaları'nda yapılacak

Murat Saraçoğlu ile Özhan Eren'in yönettiği ve Özge Özberk, Cansel Elçin, Burak Sergen ile Emin Olcay'ın oynadığı "120" filmi geçtiğimiz Cuma günü Samsun'da dört sinemada birden gösterime girerek seyircilerle buluşmuştu. Film, oyuncu kadrosunda bulununan önemli isimlerin yanı sıra daha önce sinema filmi olarak hiç işlenmemiş olan Sarıkamış olayını kendine konu edinerek önemli bir göreve soyunuyor.

Edinilen bilgiye göre 20 Şubat akşamı saat 21:00'de Yeşilyurt Alışveriş Merkezi'ndeki AFM Sinemaları'nda film için özel bir gala düzenlenecek. Filmin yönetmenleri Murat Saraçoğlu ve Özhan Eren ile birlikte filmde 1. Dünya Harbi'nin yiğit subaylarından birinin nişanlısı olan ve 120 kahraman çocuğa önderlik eden Münire karakterini canlandıran Özge Özberk'in de galaya katılması bekleniyor.

Yeşilyurt Alışveriş Merkezi'nin organizasyonuyla gerçekleşecek galadan önce, saat 18:00'de de filmin yönetmenleri ve başrol oyuncusu Özge Özberk sinemaseverler ve hayranlarıyla buluşarak imza dağıtacak.