1.FUTBOL SANAYİ LİGİ SONA ERDİ

1.FUTBOL SANAYİ LİGİ SONA ERDİ
Gençlik ve Spor Bakanlığı Samsun Müdürlüğü tarafından düzenlenen 1. Futbol Sanayi Ligi dün Canik Suni Çim Sahası' nda kıyasıya yapılan mücadele sonucunda kazanan takım belli oldu.

ŞAMPİYON ÖDÜLÜNÜ ALDI
Bu sene ilki düzenlenen ve "Usta Çırak El Ele Hep Birlikte Sahaya" sloganıyla, 9 Ekim 2014 Perşembe günü başlayan turnuvada şampiyonluğu Anages' i 3 - 1 yenen Film Oil takımı elde etti. Turnuvada üçüncülüğü ise Eryıldız takımını penaltılarda eleyen Vezirağaç kazandı. Baştan sona çekişmeli pozisyonlara sahne olan mücadeleler sonunda oldukça keyifli anların yaşandığı ödül törenine geçildi. Ödül törenine katılan Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt, TFF Bölge Müdürü İbrahim Güven, İlkadım İlçe Spor Müdürü Murat Turan dereceye giren takımlara madalya ve kupalarının yanı sıra atkı ve bere ile altın hediye ettiler.


KIRAN KIRANA MÜCADELE
Törene katılan Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt; "İlimizde ve Türkiye' de ilk defa yapılan ve büyük ilgiyle karşılanan bu tür organizasyonların ve bu organizasyonlara katılımların artarak devam etmesi için elimizden geleni yapıyoruz ve yapacağız. Bu tür organizasyonlarda sporseverleri ve gençlerimizi bir araya getirmemizde bizlerden desteklerini esirgemeyen Gençlik ve Spor Bakanımız sayın Akif Çağatay Kılıç' a ve Samsun Valimiz sayın İbrahim Şahin' e teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca bu organizasyonda emeği geçen tüm personelimizi de kutluyor ve teşekkür ediyorum." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.