"1 AYLIK MAAŞINI İHTİYAÇ SAHİPLERİNE BAĞIŞLADI"

"1 AYLIK MAAŞINI İHTİYAÇ SAHİPLERİNE BAĞIŞLADI"
Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, ilçede yaşayan 65 yaş üstü, hasta, engelli veya işyerlerini kapatmak zorunda kaldığı için geçim sıkıntısı yaşayan ailelerin temel gıda ihtiyaçlarının karşılanması için 1 aylık maaşını bağışladı.

Başkan Doğan “65 yaş üstü, hasta, engelli veya işyerlerini kapatmak zorunda kaldığı için geçim sıkıntısı yaşayan ailelerin temel gıda ihtiyaçlarını Belediyemiz Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ve vatandaşlarımızın katkıları ile karşılıyoruz. Ben de 1 aylık maaşımı ihtiyaç sahibi hemşerilerimize süt, çocuk bezi ve erzak alınması için bağışlıyorum.

dsc-656-1.jpeg

Bu zamana kadar destek veren hemşerilerime teşekkür ediyor, tüm hayırsever hemşerilerimizin özellikle bu üç aylar hürmetine bir paket de komşun İçin al kampanyamıza destek vermesini saygılarımla istirham ediyorum. ”dedi.Dünyada ve ülkemizde yaşanan korona virüsü salgınına karşı çeşitli tedbirler aldıklarını söyleyen Başkan Halit Doğan “İlçemizde gerekli önlemler alıyoruz. İlçemizde bulunan fırın ve gıda ürünü satan işletmelere rutin şekilde yaptığımız hijyen, fiyatlandırma denetimlerimizi sıklaştırdık.

dsc-656-4.jpeg

Ekiplerimiz yoğun kullanılan alanlara, sokak ve caddeler dezenfekte çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Pazaryeri, ATM cihazlarının olduğu yerler başta olmak üzere ilçemizin çeşitli noktalarına dezenfekte cihazları yerleştirdik. İçişleri Bakanlığımızın genelgesiyle parklarımızı, yürüyüş, oturma ve piknik alanlarımızı kullanıma kapattık.”Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan “Sosyal Hizmetler müdürlüğümüz ihtiyaç sahiplerini tespit ederek, ihtiyaç sahiplerine yardım paketlerini ulaştırıyor.

dsc-656-6.jpeg

65 yaş üstü, hasta veya engelli hemşerilerimizin ihtiyaç listelerini ekiplerimiz alıp, alışverişlerini yaparak kendilerine teslim ediyorlar.”şeklinde ifade etti.Başkan Doğan “Bu süreçte dünyamızı paylaştığımız sokak hayvanlarımızı da unutmadık. Sokak hayvanlarının beslenme kaynağının büyük bölümünü teşkil eden lokanta, kafe ve restoranların korona virüsü salgınına karşı kapatılmasının ardından ilçemizin belirli noktalarına kedi ve köpekler için hazırlanan beslenme kaplarını yerleştirdik.  

dsc-656-3.jpeg

Ekiplerimiz düzenli olarak yem ve sularını dolduruyorlar.” İşi olmayanlar kesinlikle sokağa çıkmaması konusunda uyaran Başkan Halit Doğan “Bizim bu aldığımız tüm önlemlere karşı, hemşerilerimiz de kişisel önlemlerini almalılar. İşi olmayanlar kesinlikle sokağa çıkmamalı, kalabalık ortamlar kesinlikle oluşturulmamalıdır. İnşallah el ele vererek bu sıkıntılı günleri de atlatacağız.” dedi.

dsc-656-5.jpeg
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.