Hayranlıklarını yazıya döktüler

Köy okulu öğrencilerinden Opera'ya mektup...

Terme'nin Geçmiş Köyü'nden ilköğretim öğrencileri, bir süre önce ziyaret ettikleri Samsun Devlet Opera ve Balesi'ne duydukları hayranlığı dile getirmek amacıyla teşekkür mektubu yolladılar.
Terme'nin Geçmiş Köyü'nden Samsun Devlet Opera ve Balesi'nin oyunlarını izlemek amacıyla Samsun'a gelen ilköğretim öğrencilerinde izledikleri oyunların ardından büyük bir hayranlık uyandı. Samsun Devlet Opera ve Balesi'nde izledikleri oyunların ardından köylerine dönen öğrenciler, izledikleri bu oyunları uzun süre unutamadılar.
TEŞEKKÜR MEKTUBU YOLLADILAR
Bir süre sonra Samsun Devlet Opera ve Balesi Kurum Müdürü ve Sanat Yönetmeni Erdoğan Şanal'a bir mektup göndererek kendilerine sağlanan bu imkan için teşekkür eden öğrenciler, bu tür oyunların kendilerine yakın bir noktada da sergilenmesi için ricada bulundular. Kendilerine gönderilen bu mektup karşısında oldukça duygulandıklarını dile getiren Samsun Devlet Opera ve Balesi Kurum Müdürü ve Sanat Yönetmeni Erdoğan Şanal, "Öğrencilere bu jestlerinden dolayı teşekkür ediyorum. İsteklerini de en kısa zamanda değerlendirmek istiyoruz" dedi.
Berat Doğan ÖZKABADAYI

Haberleri