ZÜBEYDE HANIM ANAOKULU “BİR ELDE SEN VER “PROJESİNİ

ZÜBEYDE HANIM ANAOKULU “BİR ELDE SEN VER “PROJESİNİ

Samsun'un İlkadım ilçesindeki Zübeyde Hanım Anaokulu Müdürü Zehra Gül Demirci, “Samsun Maarif Hareketi kapsamında değerler eğitimi etkinlikleri içerisinde hazırlamış olduğumuz “Bir Elde Sen Ver Projesi" kapsamında ihtiyaç sahibi olan Esma Sancı ya engelli karyolası ile birlikte ortopedik yatağı evinde teslimi yapılarak sonlandırdık ”dedi.

Zübeyde Hanım Anaokulu Müdürü Zehra Gül Demirci,“Okulumuzda ihtiyaç sahibi olması nedeniyle ücretsiz devam eden Neslihan Güllü Sancı isimli öğrencimizin engelli ablası olan Esma Sancı’ya. Engelli karyolasının yanı sıra ortopedik yatağı Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Başkanımız Dilek Avcı, proje sorumlusu öğretmenimiz Sevgi Kılıç, Rehber öğretmenimiz Emrah Evren ile birlikte evin ‘de ailesine teslim ettik “dedi.

VELİLERİMİZ GÖNÜLLERİNDEN KOPTUĞU KADAR YARDIMDA BULUNDULAR
Engelli Çocuğumuzun ihtiyacı olan ortopedik yatağı alabilmek için Zübeyde Hanım Anaokulu Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Başkanımız ile  ve değerli velilerimizin  katımlarıyla  yardımlaşma ve dayanışma kahvaltısı düzenlediklerini dile getiren Okul Müdürü Zehra Gül  Demirci,"  Bu organizasyonda velilerimiz gönüllerinden koptuğu kadar yardımda bulundular. Velilerimizin yaptıkları bağışlar sayesinde yatağımızı satın aldık. “Bir Elde Sen Ver “ projesine el veren Zübeyde Hanım Anaokulunun yardım sever velilerine bu duyarlı davranışlarından ötürü minnettarız.  Kurumum ve hasta kızımız Esma Sancı adına çok teşekkür ediyoruz.  Yatağını sağlıklı, mutlu, huzurlu, güzel günlerde kullanması ve gülen yüzünün hiç solmamasını diliyoruz “diye konuştu.
Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.