ZORU BAŞARDIK

Yılport Samsunspor 21. Hafta mücadelesinde deplasmanda Tarsus İdman Yurdu ile karşı karşıya geldi. Kırmızı şimiekler maçın ilk yarısında kalitesine ve ligdeki konumuna hiç yakışmayan bir performans sergiledi.

Orta sahada çoğalamayan, Savunmada hatalar üstüne hatalar yapam ve hücum bölgesinde adeta yoklara oynayan Samsunspor maçın ilk yarısında Yılmaz Canın golüne engel olamadı ve maçın ilk yarısı ev sahibi ekibin 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

Maçın ikinci yarısının hemen başında şansında yardımıyla Samsunspor penaltı kazandı.. Topun başına geçem Bahattin Köse kaleciyi ve topu ayrı köşelere gönderdi ve Samsunspor, Tarsus İdman Yurdu karşısında eşitliği yakaladı..

Golden sonra rakibi karşısında üstünlüğünü kabul ettiren Samsunspor duran topta Muhsinin süper ortasında Ahmethan Köse şık bir kafa vuruşu ile Kırmızı şimşekleri 2-1 öne geçirdi..

Samsunspor son 4 haftadır kötü futbol oynamasına rağmen sahadan galibiyetle ayrılmasını bildi.. Önemli olan kazanmak ve kötü oynarkende 3 puanı almak.. Samsunspor Tarsusda ipten döndü ve zoru başardı.. Artık Tekin direktör Ertuğrul Sağlamın futbolcularını uyarmalı ve hatalarından ders çıkarmalı.. Samsunspor son derece kritil bir deplasmandan galibiyetle dönerek bence önemli bir başarıya imza attı.. Haftaya oynayacağımız Afjet Afyonspor maçında yüce Samsunspor taraftarlarını tribünlere davet ediyorum.. 

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN !!!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR