"ZORLANSAK DA KAZANDIK"

"ZORLANSAK DA KAZANDIK"
PTT 1'inci Ligi takımı Samsunspor'un teknik direktörü Erhan Altın, "Orduspor karşısında 10 kişi ile zaman zaman zorlansak da kazandık ve yolumuza devam ediyoruz" dedi.

"RAKİBİMİZ BEKLEDİĞİMİZDEN DİRENÇLİ ÇIKTI"
Müsabakadan önce yaptığı açıklamalarda zor bir karşılaşmanın kendilerini beklediğini her fırsatta dile getirdiğini söyleyen Erhan Altın, söylediklerinin olduğunu vurgularken şunları söyledi: "Rakibimiz beklediğim gibi çok dirençli bir oyun ortaya koydu. Golün gelmemesi oyuncularım üzerinde sanırım baskı ve stres yarattı. Konsantrasyon eksikliği de hataları beraberinde getirdi. Hedefe giden yolda zaman zaman bu tarz maçlar ortaya çıkabilecek."

"GENÇ KARDEŞLERİMİ KUTLUYORUM"
Erhan Altın, kendileri için önemli olan kazanmak olduğunu da sözlerine eklerken de şöyle konuştu: "Bunu başardık. 3 puanı takımımıza kazandıran oyuncularımı ve sergiledikleri mücadeleden dolayı Ordusporlu genç kardeşlerimi kutluyorum. Amacımız sezon sonuna kadar en az puan kaybını yaşamak ve ilk 6 içerisinde yer almak. Ligin 2'nci yarısında 24 puan topladık. Bunun devamının gelmesi için elimizden gelen çabayı ortaya koyacağız. Bu yolda yalnız değil, camia olarak, şehir olarak birlikte yürümemiz lazım. İnşallah el birliğiyle Samsunspor’u hak ettiği yer olan Süper Lig'e çıkartacağız."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.