ZORLA 3 PUAN

TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele veren Yılport Samsunspor, geçen hafta almış olduğu mağlubiyetin acısını unutturmak ve taraftarları ile barışmak için kendi saha ve taraftarları önünde Gümüşhanespor'u konuk etti. Samsun yeni 19 Mayıs stadyumunda yeni transferlerle ilk defa taraftarın huzuruna çıkan kırmızı şimşekler bu maçtan farklı galip gelerek taraftarlarına kendisini affettirmek için müthiş mücadele sergilemesi beklenmekteydi. 

 

Müsabakaya hızlı başlayan taraf Yılport Samsunspor oldu. Sağlı sollu ataklarla rakibi üzerine hücum geliştiren Yılport Samsunspor dakikalar 9'u gösterdiğinde golcü oyuncusu Abdülkadir Özgen ile Gümüşhanespor filelerini havalandırmış oldu. 3 dakika sonrası ise ani bir Gümüşhanespor atağında dakika 12'de golü ne yazık ki kalemizde gördük. Ve müsabakada durum 1-1 oldu. Dakikalar ilerledikçe rakibi Gümüşhanespor karşısında baskısını artıran kırmızı şimşekler ikinci golü ilk yarı bitene kadar bulamadı. 

 

İkinci devre başlar başlamaz daha hareketli daha atak oynayan Yılport Samsunspor, sürekli rakip defansta boşluk aramaya çalıştı. Rakip ceza sahasına girmeye çalışan Yılport Samsunspor bir kaç şut girişimi sonuçsuz kaldı. Sol kanattan içeri kat etmeye gayret gösteren Samet Asatekin sonunda içeri girdi, pasını attı ve rakibini hataya zorladı, penaltı kazandık. Dakikalar 51'i gösterdiğinde topun başına geçen yeni transfer Onur Eriş sol ayağıyla çok temiz bir vuruş yaparak, 2-1 öne geçirdi takımını. 


2. golden sonra 3'ü bulmamız gerekirken daha kontrollü bir pas oyununa geçen Yılport Samsunspor yine sol kanattan ataklarını devam ettirmeye çalıştı. Ama dikkat çeken şu ki; sol kanattan sürekli atak girişimindense sağ kanattan da biraz atak yapsak sol kanattan Samet Asatekin'e gol fırsatları vermiş olurduk. Ama maalesef sağ kanadımız işlemedi bu maçta. Dakikalar 74'ü göstediğinde Gümüşhanespor ikinci sarıdan kırmızı kart gören bir oyuncu sebebiyle 10 kişi kaldılar. 

 

Son dakikalarda rakip 10 kişi kalmışken bir çok pozisyon bulmuşken 3.bölgedeki beceriksizlik sonucu bir türlü 3. golü atıp fişi çekemedik. Bu beceriksiz, oyun aklı olmayan bir mantıkla nasıl şampiyon olacağız merak ediyorum doğrusu. 2-1 yendiğimiz taraftarımızın önünde oynadığımız bir maçın ardından, bir kısım Samsunspor taraftarının takımı ıslıklaması da ayrı dikkat çeken bir konu. Yine de umudumuzu korumalı ve iddiamızı sürdürmeliyiz. 

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR