ZOR VİRAJDAYIZ

TFF 2.lig beyaz grupta mücadele veren kırmızı şimşeklerde, deplasmanda kazanılan 3 puandan ötürü moraller çok yüksek. Elde edilen galibiyet ve çıkışını devam ettirmek isteyen Yılport Samsunspor, bu hafta itibari ile beyaz grupta artık geri sayıma başladı.

Savaş Yılmaz’ın Niğde deplasmanında gördüğü sarı kart sebebiyle bu hafta oynanacak müsabakada yer almayacak olması, teknik direktör Taner Taşkın’ı rotasyon mecburiyetinde bıraktı ve buna göre Savaş’ın yerine Samet veya İrfan arasında bir tercih yapılabileceğini tahmin ediyorum. 

Söyledim ya artık geri sayım başladı, sakatlıklar ve sarı kart sınırının fazla olması teknik direktör Taner Taşkın’ı düşündürmeye başladı. Doğrusunu söylemek gerekirse Yılport Samsunspor için zor haftalar başlıyor. Bizim rakibimiz sadece Sarıyerspor’dan ibaret değil, lig fikstürüne bakıldığında birinci sıradan başlamak üzere altıncı sıraya kadar olan takımlar rakibimiz durumunda. Ligde kalan ilk yarının son 6 maçı Yılport Samsunspor için zor geçeceğe benziyor. 

Kırmızı şimşekler gevşemeden, şımarmadan, yoluna devam edebilmesi için önce bu hafta sonu kendi sahasında oynayacağı Keçiörengücü maçını, sonraki hafta da lig lideri Sarıyerspor’la İstanbul deplasmanında zorlu bu mücadeleyi kazanması gerekiyor. 

Bu ligde hiçbir takımı küçümsemememiz gerekiyor. Geride kalan haftalarda takımımız, performansından çok fazla bir şey kaybetmeden, fizik kapasitesini yükselterek mücadele etmek zorunda. Küçük takım yoktur, sahada mücadele eden takım vardır. Bundan sonraki maçlarda fazla hata yapmadan, kart görmeden, sakatlıklar yaşanmadan ilk yarıyı tamamlamak zorundayız. 

Zor bir süreçten geçiyoruz. Taraftar, futbolcularımız ve teknik heyetin bu zorluğun farkında olduklarını düşünüyorum. İki hafta üst üste, deplasmanda oynayan Yılport Samsunspor, bu hafta özlediği taraftarların huzurunda Keçiörengücü maçına çıkıyor ve Yeni 19 Mayıs stadının tamamen dolacağını düşünüyorum. 

2.Ligde mücadele veren Yılport Samsunspor taraftarları gibi süper ligde bile mücadele veren takımların böyle taraftarları yok. Zaten Yılport Samsunspor bu ligin üstünde bir takım ve biran önce Yılport Samsunspor’umuzu şampiyon olarak layık olduğu yer olan Süper ligde görmek istiyoruz.

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR