ZOR SEÇİM!

ZOR SEÇİM!
Gazetemiz imtiyaz sahibi ve yönetim kurulu başkanı Adnan Bahadır, bugün yazdığı köşesinde, Mustafa Demir’in Büyükşehir adayı olarak açıklanmasının ardından ciddi bir tepki geldiğini belirterek durum değerlendirmesi yaptı.

Yaklaşan 31 mart 2019 yerel seçimlerinde Samsun'u kritik bir seçimin beklediğini belirten Bahadır, ''Samsun için hiç de iyi bir seçim olmadığı kanaatindeyim. Zihni Şahin her yönüyle daha mütevazı, daha sevecen, daha samimi, daha dürüst bir insan. Ama siyasette bunlar yeterli olmuyor.'' dedi.

MHP'DEN ADAY OLURLARSA...
Yerel seçime dört ay gibi uzun bir zaman olduğu ve her şeyin değişebileceğini de hesaba katmak gerektiğini, Ak Parti için gözüken durumun zor olduğunu, MHP'den Zihni Şahin, Erhan Usta, Ferhat Günaydın ve Osman Genç gibi güçlü adaylar çıkması durumunda çok şeyin değişebileceğini ifade eden Bahadır, ''Bugünkü şartlarda MHP’den Büyükşehir Belediyesine Zihni Şahin, Ferhat Günaydın, Erhan Usta veya Osman Genç isimlerinden birisi aday olsa İlçe Belediyelerinde de MHP güçlü isimler çıkarırsa 31 Mart akşamı çok şey değişir. Ama seçime henüz dört ay gibi uzun bir zaman olduğundan belki toparlanır ama çok zor.'' dedi. 

İlgili yazıyı okumak için tıklayınız...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.