ZİHNİ ŞAHİN'E 'CADDE' MORALİ

ZİHNİ ŞAHİN'E 'CADDE' MORALİ
Bafra'nın ünü ilçe dışına taşan semti Gençlik Caddesi'nin esnafı, 'aydınlatma sorunu'nu çözen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin'e, ilçenin 'temsili' anahtarını verdi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra İlçesi'nde bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu. Esnafla da buluşan Başkan Şahin, "Birçok ilden büyük bir kent olan Bafra, hizmeti hak ediyor" dedi.

GENÇLİK CADDESİ'NDE BULUŞMA
Başkan Zihni Şahin, Bafra'da ilk olarak dün vefat eden Yahya Biren'in Büyük Cami'de öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazına katıldı. Merhumu son yolculuğuna uğurlayan Zihni Şahin, daha sonra Gençlik Caddesi'ne geçerek burada esnaf ve basın mensuplarıyla bir araya geldi. Başkan Zihni Şahin, kendisine büyük ilgi gösteren esnaf ile ünlü cadde için yapılacak olan aydınlatma ile ilçedeki diğer hizmetleri masaya yatırdı.

22 OCAK'TA İHALEYE ÇIKILIYOR
Gençlik Caddesi'nin ışıklandırılması konusunun uzun süredir gündemde olduğunu hatırlatarak sözlerine başlayan Zihni Şahin, "Uzun zamandır Gençlik Caddesi'nin ışıklandırılmasının ne zaman yapılacağı soruluyordu. Biz Bafra'da görev yaptığımız dönemde burasıyla ilgili tasarruf Büyükşehir Belediyesi'ne aitti. O zaman Yusuf başkanla görüştük fakat her şey bir ekonomik bedel karşılığı olduğu için olamadı. Arkadaşlarla bir toplantı yaptık ve Gençlik Caddesi'nin aydınlatmasını yapalım diye bir karar aldık. 22 Ocak'ta ihale tarihi alındı. İhale yapılacak ve Gençlik Caddesi'nin jandarmanın girişinden meydana kadar olan bölümünde aydınlatması yapılacak" dedi.

ELEKTRİK TELLERİ YER ALTINA 
Tekel Caddesi'nin baskı betonu ve aydınlatmasını daha önce yaptıklarını da belirten Başkan Şahin, "Devamında Yaşar Doğu Caddesi'nin de baskı betonu bitti. Alaçam Caddesi'nde eski direkler ve çirkin bir görüntü vardı. Biz buradayken o direklerin değişmesini ve elektrik tellerinin yer altına alınmasını talep ettik. YEDAŞ'a bu yönde talepte bulunmuştuk. Son dönemde Türkiye'deki ekonomik dalgalanmadan dolayı o işi yapamayacaklarını söyleyen YEDAŞ yetkilileri sağolsunlar ricamı kırmadılar. Burada da elektrik tellerinin yer altına alma çalışmaları 1-2 güne bitiyor. Baframızın merkezi pırıl pırıl olacak" diye konuştu.

zihni-sahin-(7)-001.jpg

SEDDE PROJESİ, YENİ OTOGAR, KÜLTÜR MERKEZİ
Başkan Şahin, "İlçenin en önemli, en büyük projelerinden, adeta hayali olan Sedde Projesi'nin 2 etabı da bitirildi" açıklamasında da bulundu. Şahin, "Bu hafta içinde dolgu işlerine başlanacak. Otogarın yeri arazinin yapısından dolayı biraz ilave olacak. Ondan sonra otogarın yapımına başlanacak. Bu hafta kültür merkezinin ihale çalışmalarına başlanacak. Böylelikle Baframızın eksiklerinin bir bir gidermeye çalışacağız. Bafra birçok ilden büyük bir ilçe olduğu için birçok hizmeti hak ediyor" dedi.

zihni-sahin-(1)-001.jpg

SAMSUNLULARA HİZMET ETMENİN ONURU
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu süre içerisinde tüm ilçelerde adeta 'hizmet seferberliği' başlattıklarını açıklayan Zihni Şahin, konuşmasını, "Bafra ilçemizde olduğu gibi 8 ay boyunca her ilçemizde yoğun çalışma ve hizmetler yapmak bizlere nasip oldu. Bu süre içerisinde Samsunumuza, Samsunlu hemşehrilerimize hizmet etmenin mutluluğunu, onurunu yaşadık. Allah bundan sonra da bize halkımıza hizmet etmeyi nasip etsin" ifadeleriyle sonlandırdı.

zihni-sahin-(2)-001.jpg

BAFRA ESNAFINDAN CADDENİN ANAHTARI!
Gençlik Caddesi esnafı adına konuşan Tefvik Günday da, "Daima bizlerin yanında olan başkanımız, bunu bir kere daha ispatladı. Nerede bir sorunumuz varsa oraya el attı, çözümü için mücadele etti ve etmeye devam ediyor, Bafra esnafı olarak kendisine müteşekkiriz" diyerek Başkan Zihni Şahin'e caddenin temsili anahtarını verdi. 

zihni-sahin-(5).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.