ZİHİNSEL OLARAK HAZIRLANIYORLAR

ZİHİNSEL OLARAK HAZIRLANIYORLAR
Samsunspor Teknik direktörü Besim Durmuş, “Yarına kadar tamamen zihinsel ve dinlenme antrenmanı gerçekleştireceğiz.” dedi.

Spor Toto 1. Lig’in 26. Haftasında Elazığspor ile karşılaşacak Samsunspor, hazırlıklarını zihinsel olarak sürdürüyor. Teknik Direktör Besim Durmuş, Yarın saat 16:00’da Yeni 19 Mayıs stadyumunda oynanacak Samsunspor- Elazığspor müsabakası öncesi Nuri Asan Tesislerinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Oyunsal hataları en aza indirerek mücadele edeceklerini söyleyen Durmuş, “Atak sonuçlandırırken kaptırdığımız toplar bizi oyunsal olarak geri düşürüyor. Atakları sonuçlandırırken hem daha ekonomik oynamayı hem de daha çok kaleyi bulmak istiyoruz. Yapılan hataları ele alarak onlar üzerinde duracağız. Yarın maç saatine kadar tamamen zihinsel ve dinlenme antrenmanı yapacağız.” diye konuştu. Durmuş ayrıca Rizespor karşılaşmasında takıma destek çıkan Samsunsporlu taraftarlara teşekkür etti.

“Oyuncular kendini daha güvende hissediyor”

Kayyım yönetiminin gelmesiyle birlikte takımdaki motivasyonun arttığına değinen Durmuş, “Arkamızda Valimiz ve güvenebildiğimiz bir yönetimimiz var. Oyuncular kendini daha güvende hissediyor. Oyuncularımızın motivasyonu artmış durumda. İnşallah el ele verip kazanacağız. Tek hedefimiz galip gelmek” ifadesini kullandı.

Nurullah KIZILDAĞ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.