Zeybek “Vekilim Hoş geldin” Diyerek Karşılandı

Zeybek “Vekilim Hoş geldin” Diyerek Karşılandı
29 Mart Pazar günü yapılan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) önseçimde 12651 CHP üyesinin 4808’in oyunu alarak 1. sırayı alan Havzalı iş adamı Kemal Zeybek CHP İlçe Teşkilatlarına teşekkür ziyaretlerine başladı.

İlk ziyaretini kendi memleketi ve bölgesi olan Havza’da gerçekleştiren CHP Milletvekili Aday Adayı Kemal Zeybek parti binasına girişte “Vekilim Hoş geldin” tezahüratları ile karşıladı.
CHP İlçe Binasında kendisini tebrik etmeye gelenler ile tek tek tokalaşan Zeybek herkese desteklerinden ötürü teşekkür etti.
CHP İlçe Binasında düzenlenen programda açılış konuşmasını yapan CHP Havza İlçe Başkanı Hasan Topbulut havza’dan bir milletvekili adayının çıkmasının önemli olduğuna değinerek; “Ön seçim sürecinde bizleri yalnız bırakmayan ve desteklerini esirgemeyen tüm herkese şahsım, teşkilatım ve partim adına teşekkür ederim.” Dedi.
CHP Milletvekili Aday Adayı Kemal Zeybek ise 7 Haziran seçimlerine kadar daha uzun bir süre olduğunu ve Havzalıların her zaman kendisinin ayanında olacağını inancının tam olduğunu belirterek; “ 7 Haziran’a kadar yükü hep beraber omuzlayacağız.  Asıl işimiz bundan sonra başlıyor. CHP olarak ulaşılmadık tek bir birey kalmayana kadar çalışacağız ve parti politikalarımız halkımıza anlatacağız. 7 Hazirandan sonra sizlerin yükünü de ben Türkiye Büyük Millet Meclisinde ben omuzlarımda taşıyacağım ve bu yükü taşımak benim için büyük bir onur olacak. Bundan sonra hiç kimseye partili ve ya değil diye ayrım yapmadan herkesi kucaklayacağız. Kısa bir süre sonra Genel Başkanımız partimizin genel politikalarını açıklayacak. Bizler üreyene destek vereceğiz. Bizler kırsal bir bölgede yaşayan insanlarız. Politikalarımız ile kırsal ve tarımsal üretimi kalkındıracağız. Sizlerin sesini en iyi şekilde yukarıya taşıyacağım. Bunu da sizden aldığım güç ile yapacağım. Ön seçim sürecinde bana destek veren siz değerli dostlarımıza teşekkür ediyorum ve bu desteğin sonuna kadar süreceğine eminim.” Dedi.
Zeybek konuşmanın ardından tebrikleri kabul etti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.