ZEYBEK ŞEHİT AİLELERİNİ UNUTMADI

ZEYBEK ŞEHİT AİLELERİNİ UNUTMADI
CHP Milletvekili Kemal Zeybek şehit aileleri ile bayramlaştı
CHP Milletvekili Kemal Zeybek şehit aileleri ile bayramlaştı

CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek Kurban Bayramının ilk günü Havza’da şehit ailelerini ziyaret ederek bayramlaştı.

Zeybek İlk olarak Yazıkışla Mahallesinde ikamet eden ve 1999 yıldan şehit olan Kerim Bıyıklı’nın ailesini ziyaret etti. Burada Şehidin Babası Hasan Bıyıklı tarafından o tarihten bu yana bir müze gibi korunan şehidin odasını ziyaret eden CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek acının ortak acı olduğunu belirterek; “Kimse bu acıları yaşamak istemez ama söz konusu vatan olunca bu kayıpları yaşamaktayız. Ülkemizin bölünmez bütünlüğü için toprağa düşmüş şehitlerimizi şükran ve minnet ile anıyorum. Onların bizlere emanetleri olan aileleri için bizlerde elimizden geleni yapmaktayız. Bu vesile ile tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Gazilerimize ise acil şifalar dilerim.” dedi.

Zeybek daha sonra sırası ile Ilıca Mahallesinden Kıbrıs Şehidi Ali Rıza Karaoğlan, Aslaçayır Mahallesi'nden Şehit Muhammet Yılmaz, Gidirli Mahallesi'nden Şehit Osman Altınsoy ve  Demiryurt Mahallesi'nden Şehit Yakup Kurt’un ailelerini ziyaret ederek bayramlaştı.

Zeybek Demiryurt Mahallesi'nden Şehit Polis Memuru Yakup Kurt’un ailesini ziyareti esnasında şehidin 3 yaşındaki kızı Elif Liva ile yakından ilgilendi ve kucağına alarak sevdi.

tn_img_7530-001.jpg

CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek; “ Bu çocuklarımızın babaları bizlerin çocuklarımızın ve torunlarımızın bağımsız ve hür bir ülkede yaşamaları uğruna bu topaklar için kendi çocuklarından, canlarından geçmiş kişilerdir. Şehitlerimiz için ne yapsak ne söylesek az.” dedi.

Milletvekili Zeybek’e Muharip Gaziler Havza Temsilciliği Başkanı Harun Saat, CHP Havza İlçe Başkanı Ertaş Çoban, Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Sevinç ve CHP Belediye Meclis Üyesi Zekeriya Ünal eşlik etti.

tn_img_7489.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.