ZEYBEK SAĞLIK SORUNLARI KONFERANSINA KATILDI

ZEYBEK SAĞLIK SORUNLARI KONFERANSINA KATILDI
Cumhuriyet Halk Partisi Samsun milletvekili Kemal Zeybek Türkiye’de Sağlık Ortamı ve Sorunları adlı konferansa katıldı

CHP Sağlık komisyonu üyeleri  ile Samsun Tabip Odası'nın ortaklaşa düzenlediği, Türkiye’de Sağlık Ortamı  ve  Sorunlar konulu konferans Samsun Serra Otel'de yapıldı.    

Samsun Tabip odası başkanı  Prf Dr Oğuz Uzun’un moderatörlüğünde  yapılan toplantıya CHP’sinin  TBMM sağlık komisyonu üyeleri;Muğla milletvekili Prf Dr Nurettin Demir,İstanbul milletvekili Dr Ali Şeker,Kayseri milletvekili Dr Çetin Arık,Bursa milletvekili Eczacı Erkan Aydın, Samsun milletvekili Kemal Zeybek,Sivil toplum örgütlerinin temsilcileri,hekimler ve izleyiciler katıldı. Konuşmacılar sorun ve çözüm önerilerini tartıştı.

Cumhuriyet Halk Partisi Samsun milletvekili Kemal Zeybek;yaptığı konuşmada ,Samsun Tabip Odası  ve  CHP sağlık Komisyonu’nun ortaklaşa düzenlediği; Türkiye’de sağlık ortamı ve sorunlar konulu toplantının önemine değinen  ve  Samsun’da böyle bir organizasyonun  gerçekleşmesinden duyduğu memnuniyeti  dile getirdi. 

Zeybek, sözlerine şöyle devam etti; "Sağlık konusu ülkemizde yaşayan bütün yurttaşlarımızı  yakından ilgilendire,etkileyen bir konudur; herkesin gerekli duyarlılığı göstermesi gerekir.Bu konudaki  en büyük sorumluluk  hekimlerin ve sektörde çalışan sağlık personelinindir. Zor ve hata götürmez herkesin hayatını,sağlığını yakından ilgilendirir.Çalışanların sorunlarını takip etmek ve çözmek hepimizin görevidir. Görevini suistimal edenleri de takip ve deşifre etmek gerekir.Sağlık sektörünün ve çalışanları’nın sorunlarını takip ediyorum.   Sağlık sektöründe çalışan hekimlerimiz başta olmak üzere bütün çalışanlar görevlerini yerine getirirken hata yapmamak,eşit,adil,kaliteli sağlık hedeflerken güvenli ve huzurlu ortamın sağlanması da düşünülmelidir.  Sağlık çalışanlarına karşı uygulanan şiddetin ortadan kaldırılması  çalışma ortamında verimliliği ve kaliteyi artıracağı’da bir gerçektir.Saygılarımla bütün katılımcıları selamlıyorum,çalışmanın verimli geçmesini temenni ediyorum". Emrah ŞAHİN
   

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.