Zeybek: CHP İktidara Hazır Olduğunu Gösterdi

Zeybek: CHP İktidara Hazır Olduğunu Gösterdi
CHP Milletvekili Aday Adayı olan ve önseçimde ilk sırada şecilen Zeybek önseçimle alakalı olarak, "29 Mart 2015 tarihinde, 45 ilde hakim gözetiminde yapılan önseçimler ile CHP büyük bir demokrasi sınavı verdi.

Bu demokrasi şöleninde, CHP tüm dinamikleri ile iktidara hazır olduğunu ve demokrasinin gerçek savunucusu olduğunu gösterdi." dedi.

İL ÖRGÜTLERİNE TEŞEKKÜR ETTİ

CHP Önseçiminde birinci olarak şeçilen Kemal Zeybek, "Yapılan önseçimde, büyük fedakarlıklar gösteren başta CHP Samsun İl  Örgütümüz olmak üzere; Alaçam, Asarcık, Atakum, Ayvacık, Bafra, Canik, Çarşamba, Havza,İlkadım, Kavak, Ladik, 19 Mayıs, Salıpazarı, Tekkeköy, Terme, Vezirköprü, Yakakent ilçe örgütlerimizdeki  değerli yol arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Samsun ilinde, yirmi iki aday adayı olarak çıktığımız önseçim maratonunda, benim her zaman yanımda olarak,  şahsımı Samsun 1.sıra Milletvekili adayı seçen parti örgütümün çok değerli emekçi üyelerine, başta şahsıma  desteklerinden ve partimize olan demokratik katkılarından dolayı teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum." diye konuştu.

"KARARLIĞIMIZ ARTARAK DEVAM EDECEK"

Samsun’da CHP  iktidarı için  seçim çalışması yapacak değerli aday arkadaşlarım ile partimizin kıymetli aday adaylarına göstermiş oldukları demokratik tavırdan dolayı şükranlarımı sunuyor, önümüzdeki süreçte hep beraber olacağımızın bilinmesini istiyorum 
Önseçim sürecinde, yorulmadan bizleri takip ederek, kamuoyunu bilgilendiren ve bilinçlendiren tüm basın emekçilerine çok teşekkür ediyorum. 7 Haziran Genel Seçim  sürecinde, mücadele azmimizin, cesaretimizin ve  kararlılığımızın artarak devam edeceğini belirtirim.  CHP parti örgütü olarak, omuz omuza çalışacağız ve  Samsun’u en yüksek temsil noktasına taşıyacağız.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.