Zeybek; “Birleşe birleşe kazanacağız”

Zeybek; “Birleşe birleşe kazanacağız”
CHP’de Samsun’da yarın yapılacak önseçimin heyecanı tırmanırken, önseçimin güçlü ismi CHP Samsun Milletvekili Aday adayı Kemal Zeybek, CHP’li üyelerle kurduğu sıcak temasa yoğun bir şekilde devam ediyor.

ÖN SEÇİMİ ŞİDDETLE TALEP ETMİŞTİ

CHP Genel Merkezi’nin önseçim kararından önce, şiddetle önseçim kararı alınması konusunda düşüncelerini ve isteğini belirten Zeybek, CHP’li üyelerin önseçimde, kendisine vereceği desteğe yürekten inanıyor ve yarınki seçimde tüm CHP’lileri sandığa davet ederek demokratik katılım bilinci sergilemelerini istiyor.

BİRLEŞE BİRLEŞE KAZANACAĞIZ

“Birleşe birleşe kazanacağız” sloganı ile seçim kampanyasının iletişimini sürdüren Zeybek, sosyal demokrasinin de temel ilkelerinden olan dayanışmaya ve örgütlü mücadelenin gücüne inanıyor. Siyasi yaşamı boyunca, örgütlü mücadeleye ve örgüte inanan, örgütün tüm kademelerinde aktif şekilde yer alarak sorunları çok iyi bilen Zeybek, Samsun’u ve Samsun’lu hemşehrilerini hak ettikleri şekilde temsil edeceğinin sözünü veriyor.

DOĞRU KARAR VERECEKLERİNE İNANIYORUM

Örgütlü mücadelenin içinden gelen Zeybek, Samsun ve ilçelerinin yaşadığı yerel ölçekteki sorunları çok iyi biliyor ve sorunların çözümlerini de sosyal demokrasinin evrensel ilkeleri bakış açısıyla çok rahat çözüleceğine inanıyor. CHP’nin emeğe, alın terine, hakça paylaşıma, mücadele azmine ve cesarete büyük değer veren kıymetli üyelerinin yarınki seçimde doğru kararı vereceklerinden son derece emin olduğunu ifade ediyor.

ÖN SEÇİM DİĞER PARTİLERE ÖRNEK OLACAK

Gerçek demokrasiye ancak örgütlü ve katılımcı siyasi partilerle ulaşılabileceğine inanan Zeybek, CHP’nin büyük dönüşümlerin ve değişimin partisi olduğunu belirtmekte. Zeybek,”CHP nasıl ki kendi arzusuyla tek parti rejiminden çok partili hayata geçişi sağlayarak demokratik siyasi hayatımızı başlattıysa, CHP Genel Merkezi’mizin aldığı önseçim kararı da diğer partilere örnek olacak önemli bir demokratik tavırdır. CHP’nin hepsi birbirinden değerli, bilinçli, katılımcı ve cesur üyeleri, Cumhuriyete sahip çıkma durumunda gereken tavrı ve kararlılığı sergileyeceklerdir.” dedi.

TARİHSEL SORUMLULUĞUMUZ VAR

07 Haziran’da yapılacak seçimlerin Cumhuriyet tarihimizin en önemli ve en kritik seçimleri olduğunu belirten Zeybek, tüm CHP’lilere tarihsel bir sorumlulukları olduğunu hatırlatıyor. Zeybek,”Nasıl ki, 19 Mayıs 1919’da, ulu önder Atatürk’ümüzün önderliğinde, emperyalizme karşı ilk kıvılcım ateşini Samsun’dan yakarak Anadolu’ya yaydıysak, bugünde yaşanılan bu karanlık,baskıcı, hukuk tanımaz, despotik dönemi al aşağı etmenin biz Samsun’lu CHP’lilerin tarihsel sorumluluğu olduğunu vurgulamak isterim.”diye konuştu.

 

 

Zeybek,”Toplumun esnaf, sanayici, öğrenci, çiftçi, emekli tüm kesimlerinin korkutulmaya, sindirilmeye çalışıldığı, muhalif tüm seslerin susturulmaya çalışıldığı bugünlerde, öncelikle biz CHP’liler cesur olmalı ve direniş sergilemeliyiz. Saygıdeğer İnönü’nün belirttiği gibi ‘Namuslular da en az namussuzlar kadar cesur olmalıdır’ sözünü hiç unutmadan cesur olmalı, kararlı olmalı ve demokrasi mücadelesini kazanmalıyız. Hedefimiz ‘Üreten, Özgürlükçü, Demokratik TÜRKİYE’” diyerek hedefi belirledi.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.