ZEREN: "Yarın kazanan taraf biz olacağız"

ZEREN: "Yarın kazanan taraf biz olacağız"
Sportif direktör Zeren, “Taraftarımız sayesinde ümit ediyorum ki yarın kazanan taraf biz olacağız”

“Taraftarımızla birlikte mutlu olan taraf olmak istiyoruz”

Samsunspor Sportif direktörü Coşkun Zeren, yarın oynanacak Giresunspor maçında taraftar desteğiyle galip gelmek istediğini belirterek, “Taraftarımız sayesinde ümit ediyorum ki yarın kazanan taraf biz olacağız.” dedi. Zeren Nuri Asan Tesislerinde, zorlu Giresunspor maçı öncesi Basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Samsunsporlu taraftarları maça davet eden Zeren, “Samsunsporlu taraftarlarımızı maça davet ediyoruz. Yarın saat altı’da Yeni 19 Mayıs stadında yerlerini almalarını rica ediyorum. Taraftarımız sayesinde ümit ediyorum ki yarın kazanan taraf biz olacağız. Taraftarlar sayesinde takımımız nelerin üstesinden geldi bunu herkes biliyor. Yarın stattan taraftarımızla birlikte mutlu olan taraf olmak istiyoruz.” şeklinde konuştu.

Mutlak galibiyete ihtiyacı olduklarını dile getiren Zeren, sözlerini şu şekilde tamamladı: “Bulunduğumuz pozisyon itibarıyla şiddetle üç puana ihtiyacımız var. Haftalardır kazanamıyoruz, bunun sıkıntıları üzerimizde. Bu hafta çok güzel geçti. Bütün futbolcu arkadaşlarımız güzel bir çalışma ile Giresunspor maçına hazırlanıyor. Bu maç zor bir maç olacak. Rakibimizin mücadele gücü yüksek. Ama ne olursa olsun 3 puan almamız gereken bir maç.”

Nurullah Kızıldağ
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.