Zeren: Mutlu döneceğimize inanıyorum

Zeren: Mutlu döneceğimize inanıyorum
Sportif direktör Coşkun Zeren, “Adanaspor maçının zor geçeceğini biliyoruz fakat, oradan mutlu döneceğimize inanıyoruz.” dedi.

Samsunspor Sportif direktörü Coşkun Zeren, pazartesi günü oynanacak Adanaspor deplasman maçından mutlu döneceklerini söyledi. Zeren, Nuri Asan Tesislerinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

“Takımımız kendisine güveniyor”

Zeren açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Tüm sezon boyunca zor bir süreçten geçtik. Artık son 6 haftaya girdik. Adanaspor maçı bizim için büyük önem taşıyor. Rakibimiz de sıkıntılı bir pozisyonda. Dolayısıyla zor bir maç olacaktır. Biz takımımıza güveniyoruz ve inanıyoruz. Takımımız da kendisine güveniyor. Samsunspor daha önce bu tür maçları çok oynadı. Bunun üstesinden geleceğine yüzde yüz inanıyorum. Çünkü birbirini seven, kulübünü seven bir ekibimiz var. daha önce çok zor takımlarla karşılaştık ve güzel performans ortaya koyduk. İnanıyorum ki Adanaspor maçını da başarı şekilde atlatacağız. fazlasıyla mücadele etmemiz gereken bir maça çıkacağız. Bu deplasman karşılaşmasından mutlu döneceğimize inanıyorum”

Nurullah KIZILDAĞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.