Zeren: Mutlaka telafi edeceğiz

Zeren: Mutlaka telafi edeceğiz
Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, “Bu hafta kendi evimizde maçımız var mutlaka telafi edeceğiz” dedi.

“3 puan ile dönseydik çok şey kazanacaktık”
Kırmızı beyazlı ekibimiz Samsunspor’un Sportif sorumlusu Coşkun Zeren, Cumartesi günü oynanan İstanbulspor maçı hakkında görüşlerini bildirerek, “İstanbulspor deplasmanı zor bir deplasmandı.  İyi bir takım ve birbirlerini tanıyan bir takım. Birlikte oyun kurabilen genç bir takım.  Maçta 15 - 20 dakika sıkıntı yaşadık fakat sonra kontrolü ele geçiren taraf biz olduk. Bu sonuç bizim için çok kötü bir sonuç değil. deplasmanda alınan bir puan önemlidir. Bizim üzüntümüz maçı orda 1 -0 bitirebilirdik. 3 puan ile dönseydik çok şey kazanacaktık. Futbolcularda bu sonuca çok üzüldü. Bu maçı herkes kazanmak istiyordu. Bu hafta kendi evimizde maçımız var mutlaka telafi edeceğiz ” diye konuştu. 

“Kadrodan çıkartmak zorunda kaldık”
İstanbulspor müsabakası öncesi maça kısa süre kala şok bir sakatlık yaşayan Ayite’nin durumu ile ilgili açıklama yapan Zeren, bu sakatlığın çok büyük bir talihsizlik olduğunu dile getirerek konuşmasını şöyle sürdürdü: “ Ayite’nin sakatlığı büyük bir talihsizlikti. Maç gecesi saat 3 - 4 gibi ciddi bir ağrısının olduğunu bize bildirdi. Sonrasında kadrodan çıkartmak zorunda kaldık. Önceki Akşam Bahçelievler Medikalpark’ta testlerden geçti. Bu sabah itibarıyla da Samsun Medikalpark’ta testlerini tamamladı. Sakatlık durumu hakkında Doktorlar bugün net olarak bize bilgi verecek.”
Sakatlığı devam eden Fildişi uyruklu futbolcumuz Dany Angan’ın durumu hakkında bilgi aktaran Zeren, oyuncunun sakatlığının geçmediğini ifade ederek, “ Angan’ın sakatlığı devam ediyor. Dün sakat olduğu halde takım arkadaşlarının yanına geldi. Angan'ın tedavisi devam ediyor. Çalışmalarını salonda gerçekleştiriyor.  Önümüzdeki haftadan sonra Angan’da takıma katılacak. “şeklinde konuştu. 
Samsunspor Kulüp Başkanı Erkut Tutu için ‘istifa edecek’ duyumlarına cevap veren Zeren, böyle bir durumun söz konusu olmadığının altını çizerek, “Öyle bir durum söz konusu değil. Kendisi şuan takımın başında ve bugün takımla alakalı bazı işler için Ankara’ya gitti. “ dedi. Bazı Futbolcuların ödemeleri yapılmadığı için federasyona şikayette bulundukları iddiasının gerçek olmadığını söyleyen Sportif Direktör Coşkun, sözlerini şu şöyle tamamladı:  “bu konu hakkında Bize herhangi bir haber gelmedi. Böyle bir şey olsa bizim haberimizde olurdu. Ben geçen hafta takımımla konuştum. Oyuncularımın tabi ki haklı tarafları var. Evet bizimde ödemelerle ilgili bazı gecikmelerimiz var. bu sorun her kulüpte var. maalesef bizde de var.  Yönetimimiz ve başkanımız gerekli tedbirleri alacaktır. Bizim kulübümüzden ayrılmak isteyen hiç bir oyuncu yok.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.