Zarife Köksal Taşova

Zarife Köksal Taşova

Zavallı küçük kız

Merhaba değerli okurlar;

İsrail"in saldırısının üzerinden günler geçti. Ama ben Furkan"ı unutmadım. Unutmayacağım. Filistin" de ve Gazze"de binlerce Furkan ya ölüyor ya da sakat kalıyor. Ama kimin umurunda. Dünya devletleri barış adına önemli bir sınav veriyor. Bu önemli sınavı kazanmalarını umuyorum. Çünkü aynı dünya" da onlarda yaşıyor.

         Değerli okurlar;

Her zaman söylüyorum. Toplumsal sorunlarla ilgili olmam, beni çoğu zaman mutsuz ediyor. Geçen gün zavallı küçük bir kız beni çok üzdü. Koşarak yanıma yaklaştı.

 

­-hocam ben sizi tanıyorum. Size bir şey sormak istiyorum.

—dur biraz soluk al. Terlemişsin.

—hocam çok önemli hemen sormalıyım.

—tamam, hadi seni dinliyorum.

—hocam biz beş kardeşiz. Babam internetten genç bir bayanla tanışmış. Ve onunla ilgisi var. Bunu biz biliyoruz. Babamı o bayandan koparmak için ne yapmalıyız. Zaten babamın davranışları çok değişti.

—sen nerden biliyorsun.

—hocam yazışırken görüyoruz. Ve ben çok üzülüyorum.

TÜM BABALARA SESLENİYORUM…

Şimdi ben konuşmaya nereden ve nasıl başlayacağımı bilemiyorum. Yazıklar olsun öyle babalara. Onlar bu küçük çocukların sevgisini asla hak etmiyorlar. Sen o çocuğun ayakkabısını aldın mı? Sen o çocuk sınıfta arkadaşlarının yanında mahcup olmasın diye kaç gün harçlığını verebiliyorsun? O çocuk arkadaşlarının elinde yiyecek görünce kaç defa mahcup oldu biliyor musun? Her pastanenin önünden geçtiğinde kaç defa yutkundu biliyor musun? Reklâmlarda tavuk etini gördüğünde kaç defa yutkundu haberin var mı? O küçücük bedeniyle senin için nelerden fedakarlık ediyor biliyor musun?

YA SEN NE YAPIYORSUN, 5 TANE ÇOCUĞU AÇ AÇIKTA YAŞATTIĞIN YETMİYORMUŞ GİBİ BİRDE ONUN SEVGİSİNE İHANET EDİYORSUN. YAZIKLAR OLSUN SANA.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Zarife Köksal Taşova Arşivi
SON YAZILAR