YÜZLERCE TABLO SERGİLENİYOR

YÜZLERCE TABLO SERGİLENİYOR
Mona Lisa Sanat Galerisi'nin altı senedir düzenleyerek gelenek haline getirdiği 'Yıl Sonu Karma Resim Sergisi'nde tam 120 öğrencinin bir yıl içinde yaptığı çalışmalar sanatseverlerle buluştu.

ÇOBANOĞLU, KURDELEYİ ÇOCUKLARLA KESTİ

Açılış öncesi konuşan Vali Yardımcısı Osman Nuri Çobanoğlu, "Sanat eserini yaratmak ne kadar zorsa, onu değerince tanıtmak ve sergilemek de bir o kadar önemli. Mona Lisa Sanat Galerisi de çocukları sanata çekme konusunda 6 senedir büyük çaba gösteriyor. İyi insan olmanın özelliklerinden birisi de sanata yakın olmak ile mümkündür. Sanat galerilerinde öğrenim görerek sanatı yaşayan çocukları ve bu çocuklara sanatı sevdiren öğretmenlerimizi gönülden kutlayarak başarılarının devamını diliyorum." dedikten sonra miniklerle birlikte 'Yıl Sonu Karma Resim Sergisi'nin açılış kurdelesini kesti.

2 TANE DÜNYA BİRİNCİLİĞİ

Açılış günündeki katılımdan memnuniyet duyduğunu belirten Mona Lisa Sanat Galerisi sahibi Elif İnanç, "Bu sene altıcısını düzenlediğimiz yıl sonu sergimize katılım çok iyi oldu.Burada sanatı seven çocukların bir yıl boyunca yaptıkları tabloları sergiliyoruz. Gün geçtikçe sanata ilginin artması bizleri sevindiriyor. Sergimizde iki tane dünya birincisi olan tablo yer alıyor. Japonya Uluslararası Resim Yarışması'nda altın madalyayı alarak Dünya 1.si olan 9 yaşındaki Ali Gümüş ve yine Japonya Uluslararası Resim Yarışması'nda birinci olan 11 yaşındaki Azra Erdin adındaki öğrencilerimizin tablolarını sergiliyoruz. Sergimiz 29 Haziran Pazartesi gününe kadar açık bulunacaktır. Tüm sanatseverleri sergimize bekliyoruz" diye konuştu. Onur EMİRZA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.