Yüz lekelerinden hastalık teşhisi

Yüz lekelerinden hastalık teşhisi
”Yüzdeki lekeler, gölgelenmeler gibi işaretlerden ya da kırışıklıklardan, vücuttaki bir takım maddelerin eksik olduğu sonucuna varabiliyoruz”

Avrupa’nın önde gelen doğal tıp uzmanı, homeopat ve Dr. Schussler terapisti Karoline Dichtl, yüzdeki lekeler,  gölgelenmeler gibi işaretlerden ya da kırışıklıklardan, vücuttaki birtakım  maddelerin eksik olduğu sonucuna varabildiklerini söyledi.

Dichtl, ”Hastalıkların Yüzden Teşhisi ve Dr. Schussler Tuzları” konulu  sertifikalı eğitim semineri verdi. Doğal ürün satışı yapan bir firmanın düzenlediği seminer öncesi AA  muhabirine açıklama yapan Dichtl, Almanya’da dünyaya gelen Dr. Wilhelm Heinrich  Schussler’in, hastalıkların bozuk mineral madde oranlarıyla bağlantılı  olabileceği konusunda çalışmalar yaptığını hatırlattı. Bu kapsamda keşfedilen 12 mineralli tuza ”Dr. Schussler tuzları”  denildiğini ifade eden Dichtl, ”Schussler tuzları, ilaç değil. Minerallerden  oluşmakta ve mineral eksikliği olduğu zaman kullanılabilmektedir. Kronik  hastalıkların tedavisinde de uzman hekimlere başvurularak, ek olarak alınabilir”  dedi. Yüzden hastalık teşhisi yöntemine ilişkin de çehre diagnostiği denilen  yöntemle ciltten birtakım sonuçlar çıkarılabildiklerini anlatan Dichtl, ”Yüzdeki  lekeler, gölgelenmeler gibi işaretlerden ya da kırışıklıklardan, vücuttaki  birtakım maddelerin eksik olduğu sonucuna varabiliyoruz. Bir kişinin genel  görüntüsü de bize ipuçları verebiliyor” diye konuştu. Bu tekniği kullanabilmek için tıbbi eğitim alınmasında yarar olduğunu  dile getiren Dichtl, ”Teorik olarak her insanın bunu öğrenmesi mümkün. Ancak  tabii ki çok büyük deneyim kazanılması lazım. Tıbbi bilgilere sahip, hatta tıp  eğitimini tamamlamış insanlar tanıya varmada çok daha başarılı olabilir”  değerlendirmesinde bulundu.
         
Tedavinin 4 temel noktası bulunuyor
         
Seminerde, doğal ürün meraklılarına Dr. Schussler tedavisi hakkında bilgi  veren Dichtl, tedavide 4 temel nokta bulunduğunu söyledi. Dichtl, ”Sağlıkla ilgili sorunların hücrede mineral eksikliğinden  kaynaklanması, mineral alımıyla dengenin sağlanabileceği, mineral tuzlarının  verilmesinin en az miktarda olması ve çok inceltilmiş şekilde uygulanmasıdır”  dedi. Semineri düzenleyen firmanın sahiplerinden Katerine Jirke de Avrupa’da  doğal ürünlerle ilgili çalışmalar yaptıklarını, ancak ürünlerinin Türkiye’de yeni  olduğunu belirtti.Jirke, ”Türkiye’ye geldiğimiz için mutluyuz. Çünkü her şeyden önce doğal  yöntemlerle insanlara destek verme imkanı buluyoruz. Ayrıca daha fazla hekim ve  eczacının bu konuya eğilmesini umuyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.