Yusuf Ziya Yılmaz’ın yakın adamlarına sesleniyoruz;PAMUK ELLER CEBE

Yusuf Ziya Yılmaz’ın yakın adamlarına sesleniyoruz;PAMUK ELLER CEBE
Büyükşehir Belediye Başkanı’nın gazetesi olduğu bilinen bir gazetede ‘Başkanın çağrısı sonucu 175 bin lira toplandı’ haberinin ardından biz de Başkan Yılmaz’a soruyoruz senin yakın adamların nerede?

Büyükşehir Belediye Başkanı’nın gazetesi olduğu bilinen bir gazetede ‘Başkanın çağrısı sonucu 175 bin lira toplandı’ haberinin ardından biz de Başkan Yılmaz’a soruyoruz senin yakın adamların nerede? Valinin ve diğer alt kademe Belediye Başkanlarının yaptığı Samsunspora yardım çağrısını kendisine mal eden Başkan Yılmaz’ın yakın arkadaşlarından ses soluk çıkmayınca gazete olarak bizde kendilerine pamuk eller cebe çağrısında bulunuyoruz. Kamuoyu tarafından Yusuf Ziya Yılmaz’a yakın olduğu bilinen Fatih Temiz, Fahrettin Ulusoy, Köksal Ersayın, Recep Asal ve Adnan Ölmez’in Samsunspor ile ilgili Vali Osman Kaymak’ın oluşturduğu kriz masasına bugüne kadar para ödeyip ödemedikleri merak edilirken gazete olarak kamuoyunun sesi olmak adına pamuk eller cebe diyoruz.

 

NE ZAMAN YARDIM EDECEKLER?

 

Yusuf Ziya Yılmaz’a yakın olduğu bilinen ve her fırsatta Yusuf Ziya Yılmaz’ın desteğini almasını beceren Fatih Temiz, Fahrettin Ulusoy, Köksal Ersayın, Recep Asal, Adnan Ölmez gibi işadamlarının geçmişte yaptırdıkları okulların büyük bir kısmını Büyükşehir Belediyesi’nin yaptırdığı göz önüne alındığında , bu işadamlarının  Samsunspor kulübü ile ilgili en ufak bir yardımda bulunmamış olmaları ne kadar Samsunlu olduklarını da ortaya koymakta. Şehrin en önemli markası olan Samsunspor kulübünün en zor gününde yanında olmayan bu işadamlarının ne zaman yardımcı olacakları da merak konusu olmuş durumda.

 

KİRA GELİRLERİNİ VERSELER YETER

 

Yusuf Ziya Yılmaz’ın yakın arkadaşları olan Fatih Temiz, Fahrettin Ulusoy, Köksal Ersayın, Adnan Ölmez gibi Samsun’un önde gelen firma sahiplerinin sadece kira gelirlerini Samsunspor’a vermeleri halinde kulübün yükünün büyük ölçüde rahatlayacağı iddia edildi. Samsunun ekmeğini yiyen bu insanların Samsunspor kulübüne yardım kampanyasında bugüne kadar isimlerinin ortaya çıkmamış olması da onlar adına üzücü bir durum olarak değerlendirildi.

 

KOMİK RAKAM

 

Vali Osman Kaymak’ın çağrısı sonunda Samsunspor kulübüne toplanan para 375 bin lira seviyesine ancak çıkmış, bu paranın 200 bin lirasını Yeşilyurt Grup tarafından ödenmiş, kalan 175 bin lira ise Samsun halkının verdiği destek sonunda toplandı. Toplanan para Samsunspor kulübünün giderleri ve futbolcu alacakları göz önüne alındığında komik bir rakam. Samsun halkının bu konudaki samimiyeti takdire şayan bulunurken,  işadamlarının duyarsızlığı da kamuoyunun dikkatinden kaçmamakta.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum