Yürüyen fotoğraf sergisi

Yürüyen fotoğraf sergisi
İzmir'in Bayraklı İlçesindeki Ali Osman Konakçı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi trafik kazalarına dikkat çekmek için ilginç bir sergiye imza attı.

Okul öğrencilerinden Sena Ebrar Ünal, Bermal Saka, Buse Duman, Hacer Şahan, Furkan Dirik "Hayatın Melekleri Emniyet Kemerleri" adıyla bir takım oluşturdu. Öğrenciler, Fotoğraf Grafik Öğretmeni Öznur Karakurt, Okul Müdürü Fatma Gülçin Çolakoğlu ve İzmir Otobüscüler ve Umumi Servis Araçları İşletmecileri Odası Başkanı Hasan Basri Bostancının desteğiyle "Emniyet Kemeri Candır" adıyla yürüyen fotoğraf sergisi açtı. 

Bu konuya dikkat çeken fotoğrafları boyunlarına asan öğrenciler önce okullarının koridor ve bahçesinde ardından da kentin uygun noktalarında zincir halinde dolaşınca büyük ilgi gördü. Öğrenciler, "Ne kadar cana ulaşırsak, kardır mantığıyla harekete geçtik. Fotoğraf sergimize gelemeyenleri düşünerek fotoğraflarımızı boynumuza asarak ulaşabileceğimiz herkese ulaşacağız. Metroya, vapura, alışveriş merkezlerine konserlere, pazara, her yere gideceğiz. Bu mücadelemiz herkese emniyet kemeri taktırıncaya kadar sürecek" dedi. (DHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.