YÜREKLİ’YE TEŞEKKÜR PLAKETİ

YÜREKLİ’YE  TEŞEKKÜR PLAKETİ
Basın İlan Kurumu Samsun Şube Müdürü Murat Yürekli’ye ilçe gazeteleri adına plaket verildi.

Elazığ’a şube müdürü olarak atanan Murat Yürekli’yi ziyaret eden ilçe gazeteleri adına bir konuşma yapan Terme Bilgi Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mehmet Karamollaoğlu, Yürekli’nin Samsun’da göreve başlayalı 6 ay olmasına rağmen ilçe gazetelerine yönelik yaptığı çalışma ile takdirlerini topladığını belirterek şu ifadeleri kullandı,”Sayın Yürekli, göreve başladığının hemen ertesi hafta ilçelerdeki gazetelerimizle üst üste toplantılar yaparak onların sorunlarını tek tek ele aldı. Bununla da kalmayıp süre içerisinde özellikle bazı kurumların ilanlarını ilçe gazetelerine daha fazla yönlendirmesi gerektiği noktasında girişimlerde bulundu. Yine gazetelerimize yönelik bazı eğitim çalışmalarına ön ayak oldu. Her şeyden önemlisi, iyi bir iletişim köprüsü kurdu. Kendisinin bu kısa içerisinde ilçelerimizdeki gazetelere gösterdiği ilgi bizleri mutlu etmiştir. Biz kendisine yeni görev yerinde başarılar diliyoruz”dedi.

YÜREKLİ: ANADOLU GAZETELERİ BU ÜLKENİN ÖNEMLİ BİR DEĞERİDİR.

Kendisine verilen plaketin son derece anlamlı olduğunu belirten Basın İlan Kurumu Samsun Şube Müdürü Murat Yürekli ise, Anadolu gazetelerinin bu ülkenin en önemli zenginliklerinin başında geldiğini belirterek şöyle konuştu,”Samsun ilçe gazeteleri açısından oldukça şanslı bir ilimiz. Biz şuna inanıyoruz, bir ilin kalkınma ayaklarının en önemli öğeleri ilçeleridir. Kalkınmış ilçe, kentin kalkınması anlamına gelir. Samsun’daki ilçelerimizde bu zenginlik var. İlçe gazetelerimiz oldukça yüksek bir dinamiğe sahip. Elbette ki, Anadolu gazeteleri bu ülkenin önemli bir değeridir. Bu pencereden baktığımızda ilçe gazeteleri de Samsun’un önemli bir değeridir. Biz bu bakış açısı ile gerek büyükşehir sınırları içerisinde gerekse İlçelerimizde yayın yapan gazetelerimize yönelik her zaman projeler geliştirdik. Bu konuda onlarla güzel bir diyalog içerisine girdik. Samsun’da kısa süre kaldık ama arkamızda güzel bir camiayı bırakarak ayrılıyoruz” dedi.

“SAMSUN GAZETELERİNİ YÜREKTEN KUTLUYORUM”

Basın İlan Kurumu Elazığ Şube Müdürlüğü’ne atanan Yürekli, Samsun gazetelerinin önemli bir işlevi yerine getirdiğini belirterek, ”Samsun’da yerel bilinç oldukça yüksek. Burada gazetelerimizin satış oranları da bunu gösteriyor. Vatandaşların yerel gazetelerine daha fazla sahip çıkmaları en büyük temennimizdir. Ben görev yaptığım süre içerisinde tüm gazetelerimizle kurduğumuz iletişim köprüsünün olumlu yansımalarını kısa sürede aldım. Gönül isterdi ki Samsun’da daha uzun süre kalıp hizmet edeyim. Ancak Basın İlan Kurumu olarak gazetelerimize her zaman hizmetimiz nerede olursak olalım sürecektir. Ben bütün Samsun gazetelerini yürekten kutluyorum. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.