YÜREK YÜREĞE OMUZ OMUZA

YÜREK YÜREĞE OMUZ OMUZA
Taşçı’dan 29 Ekim mesajı;“Dedelerimiz gibiyiz, fedakarlıktan kaçınmayız”

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı yayınlayan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Topraklarımızı vatan, bizleri millet yapabilmek için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayanların torunları olarak, biz de bu birlik ve beraberliği korumak için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağız” dedi.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajında birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, “Söz konusu vatan olduğunda, gerisini teferruat olarak gören bir millet olarak, zor anlarda omuz omuza olmayı çok iyi biliriz. Cumhuriyetimizin 94. yılını kutladığımız bugünlerde, her zamankinden daha çok birlik ve beraberlik içerisinde olmaya ihtiyacımız var” şeklinde konuştu.

YÜREK YÜREĞE, OMUZ OMUZA
Yayınladığı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajında, Türk Milletinin, her zamankinden daha fazla birlik ve beraberlik içerisinde olmasının gerektiği yılların yaşandığını söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Bu ülkenin kolay kurulmadığını, kolay bir şekilde millet olunmadığını iyi biliyoruz. Topraklarımızı vatan, bizleri millet yapabilmek için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayanların torunları olarak, biz de bu birlik ve beraberliği korumak için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağız. Bugün coğrafyasına hakim, dünyada söz sahibi bir ülke olmamızı hazmedemeyenler var. Hem uzak hem de yakın tarihimiz, bu hazımsız hainlerin hezimetle sonuçlanan girişimleriyle doludur. Söz konusu vatan olduğunda, gerisini teferruat olarak gören bir millet olarak, zor anlarda omuz omuza olmayı çok iyi biliriz. Cumhuriyetimizin 94. yılını kutladığımız bugünlerde, her zamankinden daha çok birlik ve beraberlik içerisinde olmaya ihtiyacımız var. El ele, omuz omuz, yürek yüreğe vererek, atalarımızın bize emaneti olan Cumhuriyetimizi korumaya devam edeceğiz” dedi.

CAN VEREN, TOPRAK VERMEYEN NESİL
Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının büyük bir vatanseverlik örneği göstererek verdiği mücadeleye dikkat çeken Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları yokluk içerisinde girdikleri savaşlarda vatan olma mücadelesi vermiştir. Bu uğurda can vermiş ancak bir karış toprak vermemişlerdir. Aradan geçen 94 yılda daha da güçlenmiş olan ülkemiz, Cumhuriyetimizin 100. yılını hedef olarak belirlemiştir. 2023 hedeflerimiz doğrultusunda daha çok çalışmalı, daha çok üretmeli, ülkemizin güçlenmesine katkı sağlamalıyız. Bu düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal başta olmak üzere, bu toprakları bizlere vatan kılan tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle, minnetle yad ediyorum. Tüm milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum