'YÜKSELİŞ' SES GETİRDİ!

'YÜKSELİŞ' SES GETİRDİ!
Yılport Samsunspor'un üst üste 5 maçlık galibiyet serisi, Ertuğrul Sağlam'ın gelmesi ve Yüksel Yıldırım'ın Samsun basını ile buluşarak spekülasyonlara son verip kulüp yönetimini tek başına ele almasının ardından takımda ve şehirde oluşan olumlu havaya Manisa FK'nın da puan kaybetmesi de eklenince rakipte telaşa neden oldu.

Manisa FK Başkanı Mevlüt Aktan, kulübün resmi sitesinden yaptığı açıklamada Samsunspor'un ofsayttan gol attığını iddia etti. TFF 2. Lig Beyaz Grubun 15. haftasında golsüz berabere kaldıkları Kırklarelispor maçında hakem faciası yaşadıklarını iddia eden Başkan Aktan, açıklamasının devamında Samsunspor'dan bahsetti. 

qqqaa.jpg

RESMEN ÇAMUR ATTI
En yakın rakibimiz diyerek üstü kapalı Samsunspor'u kasteden Aktan, "En yakın rakibimizin ofsayt olmasına rağmen verilen golleri, devam ettirilen atakları, görmezden gelinen faulleri göz önüne alındığında, oynanan oyunun saha dışında da devam ettiği düşüncesini akıllara getirmiştir. Biz Manisa Futbol Kulübü olarak böyle bir olasılığı aklımıza bile getirmek istemiyoruz." diye konuştu. Aktan'ın bu açıklaması, son haftalarda çıkışa geçen, attığı gollerde herhangi bir hakem hatası olmayan Yılport Samsunspor tarafından şaşkınlıkla karşılandı. 

qwsqwsqw.jpg

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.