Yüksekova'dan İlkadım'a Selam

Yüksekova'dan İlkadım'a Selam
Geçtiğimiz günlerde İlkadım Belediyesi tarafından Hakkari'de görev yapan tüm güvenlik güçlerine moral vermek amacıyla gönderilen fındık ve lokumları alan polis memurları Samsun'a teşekkür mesajı gönderdi.

Hakkari'de PKK terör örgütü ile mücadele eden güvenlik güçlerine gönderilen  fındık ve lokum yerine ulaştı.  

Hakkari Yüksekova'da gören yapan polis memurları İlkadım Belediyesi tarafından gönderilen fındık ve lokum paketini  aldıktan sonra sosyal medya aracılığıyla İlkadım Belediyesi'ne teşekkür mesajı gönderdi.  Sosyal medya aracılığıyla İlkadım Belediyesi facebook hesabına teşekkür mesajı gönderen  polis memurları  İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'a, belediye çalışanlarına ve tüm Samsunlulara memnuniyetlerini ifade ettiler.

 

POLİSLERDEN DUYGULANDIRAN MESAJ

Belediye tarafından özel  olarak hazırlanan paketlerin fotoğrafını cep telefonundan çekerek sosyal medya üzerinden resim ile birlikte mesaj gönderen Ömer Faruk Kılıç ve Mehti Demir "Merhabalar...Ben Hakkari Yüksekova'da polis memuru olarak çalışıyorum. 2 ay oldu, operasyonlar devam ediyor. İlçede terör örgütü mensuplarını temizlemek için polis asker canla başla mücadele ediyoruz. Bu zor zamanda sizleri yanımızda görmek gurur veriyor. İlçemize göndermiş olduğunuz fındık lokum ve diğer ihtiyaçlarımızı giderecek ürünleri aldık. Sizlere teşekkür etmek istedim. Sizler yanımızda oldukça bizde korkmadan canımızı feda ederiz. Tekrar çok teşekkür ederim sağ olun var olun saygılar." diyerek duygularını ifade etti.

 

"ASLA EMELLERİNE ULAŞAMAYACAKLAR"

 Ülke huzurunu bozmak isteyenlerin  emellerine asla ulaşamayacaklarını söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, " PKK terör örgütü ile mücadele eden güvenlik güçlerimize bir nebze olsun moral vermek amacıyla birkaç gün önce fındık ve lokum paketlerimizi Hakkari Emniyet Müdürlüğü'ne göndermiştik. Gönderdiğimiz paketleri alan kahraman evlatlarımız bizimle sosyal medya üzerinden irtibata geçti. Paylaştıkları mesaj, beni oldukça duygulandırdı. Doğuda güvenlik güçlerimiz çok ciddi mücadeleler veriyor. Dualarımız hep onlarla... Bu mücadele ülkemiz üzerinde hain emeller içersinde olan birçok egemen güce karşı. İnşallah bu terör belasından devlet, millet, asker ve polisimizle hep birlikte kurtulacağız. Rabbim, doğuda PKK terörü ile mücadele eden  kahraman evlatlarımıza güç ve kuvvet versin, muzaffer kılsın" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.