YÖRÜKLER BELDESİNDEKİ ZULME DUR DEYİN..!

YÖRÜKLER BELDESİNDEKİ ZULME DUR DEYİN..!
Cumhuriyet Halk Partisi Samsun milletvekili Kemal Zeybek; Samsun ili 19 Mayıs İlçesi sınırları içerisinde bulunan, Yörükler mahallesi (Beldesi) sindeki Samsun Büyükşehir belediyesinin yıkım zulmünü, Türkiye Büyük Millet Meclisine taşıdı.

 Yörükler beldesinde kuş cenneti bulunmaktadır. Kuş cennetinin yaşatılması insanımız, doğamız ve gelecek adına çok önemlidir.

            Yörükler beldesinde mücavir alan sınırları içerisinde bulunan,1990 yıllarında yapılan konutlara, elektrik, su bağlantıları yapılmış, konut izni verilmişti. Samsun Büyükşehir Belediyesi 07-Haziran -2015 seçimlerinden sonra yıkıma başlamış,  01-Kasım -2015 seçimleri sonrasında yıkımdan vazgeçilmişti. Bugün Ülkemiz karlar altında, kışın soğuk günlerinde Yörüklerde 100’ün üzerindeki konutun yıkılmasına devam edilmektedir.

            Daha önce buraları yerleşime açan belediyeler, insanların buraya yerleşmesi için her türlü kolaylığı sağlamış ve cazip hale getirmişlerdir. Yörüklerde emekleri ile konut yapan yurttaşlarımızın mağdur edilmeleri önlensin. Kışın soğuk günlerinde vatandaşların evlerini yıkmaktan vazgeçin. Samsun Büyükşehir Belediyesinin bu haksız, keyfi uygulamadan vazgeçmesini bekliyoruz.

            Samsun Büyükşehir Belediyesinin Yörüklerdeki konutları yıkarak buraları ileriki zamanlarda, birilerine rant alanı olarak hazırladığından kuşku duymamak mümkün değildir.      Emrah ŞAHİN                                                                            

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.