YÖNETİMDEN ŞOK KARAR !

YÖNETİMDEN ŞOK KARAR !
Samsunspor Yönetimi herkesi şok edecek bir karara imza attı. Kırmızı beyazlı Yönetim önceki gün gerçekleşen antrenmanı Taraftarlara kapattı.

 


 


ANTRENMAN TARAFTARLARA KAPATILDI 
Samsunspor'da Yönetim herkesi şok edecek bir karara imzasını attı. Kırmızı beyazlıların önceki gün gerçekleşen akşam antrenmanında önceki gün yaşanan ve Taraftarları Engin Korukır'ı istifaya davet etmesinin ardından Yönetim antrenmanı taraftara kapadı. İdmanı izlemek üzere Nuri Asan Tesislerine giden iki taraftar kapıda bekleyen güvenlik engeline takıldı. Taraftarların antrenmanı izlemek için geldiklerini belirtmesinin ardından Samsunspor Nuri Asan Tesisleri güvenliğinden şok bir cevap ile karşı karşıya kaldılar. 

GÜVENLİK YASAK DEDİ 
Antrenmanı izlemek için Tesislere gelen bir kaç taraftar güvenlik görevlisinin "Antrenman taraftara kapatıldı" cevabı ile karşı karşıya kaldılar ve taraftarlar tesislere alınmayarak adeta şok yaşadı. Hatırlıyacağınız üzere geçen sezon Samsunspor'un eski Teknik direktörü Ümit Özat yerel Basın görevlilierini Nuri Asan Tesislerine almasının ardından konuyla ilgili Samsunspor Yönetimi sessizliğini bozmamıştı. Alınan bu kararın ardından Kırmızı beyazlı taraftarlar Yönetime sosyal medyadan tepki gösteren paylaşımlarda bulundular.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum