YÖNETİMDEN ENGİN SEVER'E TEŞEKKÜR

YÖNETİMDEN ENGİN SEVER'E TEŞEKKÜR
Hayallerinde düşlediği Koreografileri hayata geçirerek Samsunspor tribün kültürünğ ve koreografi şovunu zirveye taşına Kral Engin Sever'i Samsunspor Yönetimi özel olarak hazırlanan teşekkür plaketi ile onure edecek.

KOREOGRAFİ UZMANINA TEŞEKKÜR 
Fanatik bir Samsunspoe taraftarı olan Avukat Engin Sever'e Samsunspor'dan büyük onur. Geçmiş yıllardan günümüze hayata geçirdiği koreografi şovları ile Samsunspor taraftarının tüm Türkiye ye örnek olmasında önemli katkılarda bulunan Koreografi uzmanı Engin Sever'e Kırmızı beyazlı Yönetim Bandırmaspor maçı öncesi daha önce eşi benzeri görülmemiş teşekkür plaketi taktim edecek. Konuyla ilgisi Samsunspor'dan yapılan teşekkür açıklamasında ise şu ifadelere yer verildi;"Sezon başından beri en kötü günlerinde dahi takımına destek çıkan, soğuk, yağmur demeden deplasman maçlarına dahi giderek takımını yalnız bırakmayan Samsunspor taraftarının bu müthiş özverisi, artık Türkiye gündeminde dahi konuşulur hale gelmiştir. Samsunspor taraftarları, büyük takımların dahi 5000 seyirci ile maçlar oynadığı bir dönemde, bir alt kümeye düşmeme mücadelesi veren Samsunspor’ un maçlarında şampiyonluğa oynuyormuşçasına stadı doldurarak takımına sahip çıkmayı sürdürmektedir. Stadı doldurmanın ötesinde,Samsunspor sevdalısı hukukçu Engin SEVER’İN öncülüğünde düzenledikleri koreografiler ile her hafta spor kanallarının gözdesi olmayı sürdürmektedir. Bu sadece Samsunspor adına değil, Samsun’un tanıtımına da çok büyük bir katkı yapan ve tüm Samsunluları gururlandıran bir tablodur. Bu tablonun öncüsü Engin Sever ve bu taraftar ayakta alkışlanır.

BANDIRMA MAÇI ÖNCESİ PLAKET TAKTİM EDİLECEK
Hiçbir karşılık beklemeden Samsun’a gelerek günlerce süren hazırlıklardan sonra taraftarlarla tribün koreografilerini hazırlayan, maddi destek önerilerini dahi ret eden gerçek bir Samsunlu ve Samsunspor sevdalısı olan ENGİN SEVER’İ bu özverisi ve başarısından ötürü alkışlıyoruz. Samsunspor Divan Başkanlık Kurulu olarak aldığımız karar doğrultusunda, Samsunspor’un son maçı olan Bandırmaspor maçı öncesinde Sayın ENGİN SEVER’E, Samsunspor camiası adına özel hazırlanacak plaketle teşekkür edilecektir. İyi ki, Samsun olarak Sayın Av. ENGİN SEVER gibi Samsun ve Samsunspor sevdalısı bir insana sahibiz. İyi ki, takımına her koşulda sahip çıkabilen bir taraftarımız var. İnanıyoruz ki, bu inanç ve Samsun sevdası Samsunspor’u en kısa sürede layık olduğu Süper Lige taşıyacaktır. Samsun ve Samsunspor kamuoyuna saygıyla sunuyoruz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum