YOLUN SONU İSTANBUL BAŞAKŞEHİR!

YOLUN SONU İSTANBUL BAŞAKŞEHİR!

Samsunspor Play-Off'un ilk ayağında kendi saha ve taraftarlarının önünde muhteşem tribün desteğini arkasına alarak konuk ettiği Albimo Alanyaspor müsabakasında muthiş bir performans sergileyerek maçı 5-1 kazandı. Kırmızı Şimşekler oyuna fırtına gibi başladı. Geliştirdikleri organize ataklar ile rakip Albimo Alanyaspor'un defansını yıpratarak dakika 24'ü gösterirken sahneye çıkan Hasan Kılıç gol perdesini araladı. Oyunda baskısını daha çok arttıran Samsunspor dakika 34'ü gösterdiğinde Ofoedu sahneye çıkarak, Kırmızı Beyazlıların 2'inci golünü kaydetti. Samsunspor bulduğu gollerden sonra daha çok tempo arttırdı ve 43'üncü dakikada M'Billa ilk yarıda Alanyaspor'un fişini çekti. Samsunspor ilk yarı 3-0 önde tamamladı.

İkinci yarıda Albimo Alanyaspor kaybedecek birşeyim yok deyip Samsunspor kalesinde baskı kurarak gol arama telaşı içine girdi. Ama kalede devleşen Soner Şahin ve defans hattını muhteşem performansı ile gol yollarını tıkadılar. Alanyaspor hücuma çıkınca defansta boşluklar bıraktı. Samsunspor'un başarılı oyuncusu Ofoedu, Alanyaspor defansını adeta parçaladı ve dakika 66'da muhteşem vurarak topu filelere gönderdi. 4'üncü golden sonra Alanyaspor, Samsunspor üzerine daha çok geldi ve 71'inci dakika frikikten Timuçin frikik golüyle durumu 4-1'e taşıdı. Bu skorla umutlanan Alanyaspor, Teknik Direktör Hüseyin Kalpar'ın üst üste yaptığı oyuncu değişiklikleri ile 2'inci golü aradıysada istediğine erişemedi. Gelişen Samsunspor atağında savunmanın uzaklaştıramadığı topu önüne alan Mbilla yerden sert ve düzgün bir vuruşla skoru 5-1 yaptı. 


Teknik Direktör Erhan Altın Mustafa Sevgi'yi oyundan alarak Eren'i oyuna dahil etti ve yorulan kaptan Musa Aydın'ı saha kenarına aldı, Recep Niyaz'ı oyuna dahil etti.Teknik Direktör Erhan Altın, gecenin kahramanlarından olan sakatlanmasına rağmen oyunda devam eden M'Billa yerine Alperen'i dahil ederek tecrübe kazanmasını sağladı. Karşılamanın skoru 5-1 olunca Alanya'ya avantajlı giden taraf biz olduk. Kırmızı beyazlıların 12'inci adamı gerçekten bu takıma gönül veren insanlardan oluşuyor. Genç, yaşlı demeden 7'den 70'e herkes 90 dakika Samsunspor'a destek oldu. Yaptıkları koreografi şovu ise yine tüm Türkiye'ye örnek oldu. Bu büyük Taraftar Süper Lig'e yakışır.

HERŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR