YOLUN SONU GÖRÜNÜYOR

Sevgili okurlarım, artık yolun sonunu görmemiz gerekiyor. İki sezondur büyük paralar harcanarak ligde mücadele veren Yılport Samsunspor, hedeflediği şampiyonluğu yakalayabilmek adına bu sezon azimli ve istikrarlı bir şekilde yoluna devam ediyor. 

Son yedi haftada 2 beraberlik, 5 galibiyet elde ederek, 18 puan toplayan kırmızı şimşekler kendi evinde ligin kuvvetli ekiplerinden Kırklarelispor’u 4-0 mağlup etti ve rakiplerine gözdağı verdi.

Bu takımın ilk hedefinin kendi evinde oynadığı müsabakalarda taraftarlarını şahlandırmak için rakiplerini boğması ve ısırması gerekiyor. Ancak bu sayede maçları farklı kazanarak taraftarlarını Yeni 19 Mayıs stadına çekmesi gerekiyor. 

Bu hafta sonu oynadığı Krklarelispor müsabakasında, takımın en önemli iki futbolcusunu kadro dışı bırakarak, onların değil de Samsunspor’un büyük, armasının  önemli olduğunu ispatlamış oldu. Teknik direktörümüz İrfan Buz’un bu kararını ben de bir spor yazarı olarak destekliyorum. Şimdi birlik ve beraberlik zamanı, Samsun olarak kenetlenerek takımımıza sahip çıkmamız gerekiyor. 

Pazar günü Yılport Samsunspor önemli bir maça çıkıyor. İnegöl deplasmanından da galip gelerek çıkışını sürdürmesi gerekiyor. İnegöl bir mobilya diyarı, İnegöl’de çalışan Samsunlu, Bafralı, Çarşambalı birçok işadamı ve işçi var. İnegöl maçı için İstanbul ve çevre illerden gelecek olan taraftarlarımızın bu takıma destek olması gerekiyor. Yılport Samsunspor bu maçta yalnız kalmayacak. 

Ben de günler öncesinde Samsunspor’u takip eden bir spor yazarı olarak önce Kocaeli sonra da İnegöl’e geçerek maçı takip edeceğim. İnegöl’de faaliyet gösteren Samsunlular derneği üyeleri bu maçta Yılport Samsunspor’a büyük katkı sağlayacaktır. Kısacası bu maçı kazanarak lider durumda bulunan ManisaA FK’nün puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Yazımın başlığı olan ‘yolun sonu görünüyor’ dileklerimle.

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR