YOLU KAPATTILAR!

YOLU KAPATTILAR!
Samsun Çarşamba İlçesi Cayvar Mahallesi sakinleri Çarşamba-Ayvacık karayolunu bir süre araç trafiğine kapattı. Mahalle sakinlerini Jandarma ekipleri zor ikna etti.

ÇOK SAYIDA TRAFİK KAZASI
Çarşamba-Ayvacık karayolunun kendi mahallelerinden geçen bölümünde çok sayıda trafik kazası olduğunu dile getiren mahalle sakinleri bu güne kadar herhangi bir işlem yapılmadığı için yolu araç trafiğine kapatarak eylem yaptı.

11 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
Karayolunun Cayvar sapağında toplanan mahalle sakinleri meydana gelen trafik kazalarında bu güne kadar 11 kişinin hayatını kaybettiğini belirterek yakın zamanda da bir kazanın meydana geldiğini belirttiler. Seslerini duyurmak için böyle bir eylem yaptıklarını dile getirdiler.

KAVŞAK VE TRAFİK IŞIĞI
Karayolunda seyreden araçların sapağın olduğu yerde çok hızlı geçtiklerini ifade eden mahalle sakinleri yetkililerden trafik ışığı ve kavşak yapılmasını istediler. Olaya el koyan Çarşamba Jandarma Karakol Komutanı İsmail Karaköse, başıboş hayvan bırakılmamasını söyledi. Emin İnan-Çarşamba

 

Köylüler meydana gelen trafik kazalarında 11 kişinin öldüğünü belirterek, yakın zamanda yine kazaların olduğunu dile getirdiler. Araçların sapağın olduğu yerden çok hızlı geçtiğini ifade eden mahalle sakinleri yetkilerden trafik ışığı ya da kavşak istediklerini belirttiler.
Çarşamba Jandarma Karakol Komutanı İsmail Karaköse’de mahalle sakinlerinden hayvanlarını başıboş şekilde yol kenarında bırakmamalarını istedi. Bölgede meydana gelen trafik kazalarının en büyük nedenin başıboş hayvanlar olduğunu belirten Karaköse vatandaşlardan bu konuda dikkatli olmalarını istedi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.