YOLSPOR ADINI “ANADOLU ŞAMPİYONASINA“ YAZDIRDI

YOLSPOR ADINI “ANADOLU ŞAMPİYONASINA“ YAZDIRDI
Yıldızlar liginde Samsun’da şampiyon olan yolspor basketbol takımı Amasya ilinde düzenlenen müsabakalarda sonuçunda adını “Anadolu şampiyonasına” yazdırdı.

Amasya ilinde 10 – 14 Mart 2015 tarihleri arasında yapılan Türkiye şampiyonasında ;Amasya ,Zonguldak,Çorum,Kırıkkale,Bartın,Yozgat,KırşehirSinop,Kastamonu,Karabük ve finalde  Eskişehir  ili temsilcileri ile mücadele etmiş  ve tüm müsabakalarını kazanarak şampiyon olup adını anadolu şampiyonasına yazdırdı.

‘HEPİNİZİ ÖPÜYORUM VE KUTLUYORUM’
Bu başarının ardından yolspor kulübü başkanı ve yönetim kurulu  karayolları tesislerinde düzenlenen yemek ile bir araya gelerek şampiyonluğu kutlandı.  Yemekte gençlere ve teknik heyete yönelik bir konuşma yapan Samsun Karayolları 7’nci Bölge Müdürü ve ayrıca yolspor kulübü fahri başkanı olan Mehmet Çetin,”Bu üstün mücadelede götermiş olduğunuz perfonmas ve örnek sporculuğunuzdan dolayı hepinizi öpüyor ve kutluyorum yapacak olduğunuz anadolu şampiyonasında da aynı mücadeleyi bekler başarılar dilerim” dedi.

‘EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM’
Yolspor kulübü Başkanı  Mustafa Reis’te,” Aynı duygu ve düşüncelerle gençleri başarılarından dolayı kutluyorum.Burarada emeği geçen yönetici,teknik heyet ve sporculara  teşekkür ediyorum ve anadolu şampiyonasında başarılarının devamını diliyorum”diye konuştu.

Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.