Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

YOLDAN ÇIKAN SİYASET

TEFEKKÜR

Dursen Özalemda

Siyasetteki polemik konularına bakılırsa, Güncel olanı Kılıçdaroğlucnun sövgü babındaki dengesiz ve yakışıksız beyanlarıdır. Aile Bakanı Ramazanoğlu için kullandığı sözlerinin “AHLAK YOKSUNLUGU” olarak cevaplanırken,  Bunu  Levent Kırca’ nın bir toplantıdaki kendisine karşı kullandığı sövgü ifadelerini,” şarhoşluk hali “ diye kabullenişin, bu gün aynı isnadın kendisi için kullanıldığıdır.    

CHP nin, Kılıçdaroğlu ile kendine yakışanı bulduğu gerçeğidir, AKP karşısında on iki seçimdeki yenilgisi ile, vatandaş çoğunluğu nezdindeki itibarının erimesine rağmen, İFTİRA ve KÜFÜR edebiyatının yanı sıra, VATAN HAİNİ, HDP ile olan birlikteliği, bir evvelki seçimlerde HDP yi, BARAJI aştırmadaki İŞTİRAKİ ile, İHANET ŞEBEKESİ İLE BİR VE BERABER OLMUŞTUR.

Bu politikanın, CHP nin özünde olmaması gereken bir siyaset iken, Yoldan çıkarılmış bir CHP nin durumu olarak ortaya çıkmıştır. Atatürk CHP si, ile bu günkü CHP arasındaki uçurumun, VATANI BÖLMEK İÇİN, PKK, ASALA, DHKP-C ile birlikte olan, kökünde ERMENİ EMELLERİ YATAN kollektif bir birleşim içinde olunmasıdır. HDP  ve PKK nın doğudaki illerimizden temizlenmesi, AKP nin bu konudaki kararlılığı ve BÖLÜCÜLÜĞÜ kökünden temizlemeye sonuna kadar gideceğiz KARARLIĞI karşısında, ŞAŞKİNA DÖNMÜŞ OLAN HDP ve CHP nin, işi AĞZI BOZUKLUĞA KADAR VARDIRMASI. MUHALEFET ve BÖLÜCÜLÜĞÜN ARTIK BİTME NOKTASINA GELDİĞİNİN GÖSTERGESİDİR.  

Azerbeycan ve Ermenistan çatışmasında, Ermeniden yana tavır takınan HDP eş başkanı Demirtaş’a ermeni den yana olma gerçeğine  rağmen, CHP den tek ses çıkmaması, Ermeni YEMUS HANIMIN oğluna  yakışan olarak ortaya çıkmaktadır.

Bu adamın lisanından en iyi anlayan şu anda hayatta olmayan kişinin LEVENT KIRCA OLDUĞU GERÇEĞİDİR. CHP nin yukarıdan aşağıya doğru faaliyetlerine dikkat ettiğimizde, Şehrimizde  MİSYONER faaliyeti içinde bulunan, GENÇLERİ değişik vaatlerle kendi bünyesine çeken KİLİSENİN bazı sarhoş kişilerin kapılarına tekme vurdu diye, TAZİYE ziyaretinde bulunan, CHP heyetine tabandaki tarafgirliği için ne demeli siz karar verin.

LİONS ve ROTARY külübleri ve bunların altındaki ON’a yakın değişik isimlerdeki sivil toplum kuruluşları ile, Ögrenciler üzerinde faaliyet gösteren, MASONLARIN kimlere hizmet ettiği, elbette ki ilgilenenlerce bilinmektedir. MİLLETİNE-BAYRAĞINA-DİNİNE BAĞLI insan mı yetiştiriliyor, Yoksa DIŞ GÜÇLERİN emrinde hizmet verecek ELEMANMI KURGULANIYOR.

Bazı gösterimlerde şehirde yürüyüşe geçirilen bu elemanları gözlediğinizde ne tür özünden kopmus tiplerin görüntüsünü görmeniz mümkündür. BAŞ ne ise AYAKLARDA aynı yolda gitmektedir. Kılıçdaroğlu bu örneklerin tümünü şahsında belirtmektedir.

 

 

 

 

 

 

 

    

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR