‘‘Yol Haritamızı Halkımız İle Belirliyoruz’’

‘‘Yol Haritamızı Halkımız İle Belirliyoruz’’
Her zaman ilçe halkı ile iç içe olan Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, ‘‘Tekkeköy birlikte yönetim anlayışıyla hak ettiği hizmetlerle buluştu.

İlçemizin her noktasında, her köşesinde, her mahallesindeki hizmetlerimizin, yaptığımız çalışmaların, gerçekleştirdiğimiz projelerin ve yapmayı planladığımız tüm çalışmaların çıkış noktası temel dayanağı bugün olduğu gibi bugünden sonrada her zaman vatandaşlarımız olacaktır’’ dedi.

Başkan Togar, Her Yeni Haftaya İlçe Halkıyla Bir Araya Gelerek Başlıyor

Her yeni haftaya vatandaşların taleplerini dinleyerek başlayan Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, ‘‘Göreve geldiğimiz ilk günden bu zamana kadar her haftanın ilk iş gününe vatandaşlarımız ile bir araya gelerek başlamaya devam ediyoruz. Yeni bir haftaya gücümüzün kaynağı vatandaşlarımız ile birlikte başlamak bizlere daha azimli daha tempolu ve enerjik bir atmosferde çalışma kuvveti veriyor” dedi.

Diyaloglara Önem Veriyoruz

Programlı ve diyaloglar sonrası yapılan çalışmalara dikkat çeken Togar, “Bizler halkından soyutlanmış başı buyruk, programsız ve düzensiz çalışma şekline karşıyız. Her konuda vatandaşlarımız ile birlikte istişareler, görüşmeler, fikir alış verişleri ve ortak akıl çerçevesinde hareket ederek herkes tarafından benimsenen kabul gören hizmetleri ortaya koyuyoruz. Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar halkımız ile bağımızı hiçbir zaman koparmadık. Hatta bağımız her geçen gün katlanarak arttı. Çünkü halkımız bu zamana kadar belediye ile hiçbir zaman bütünleşememiş. Biz birçok tabuyu yıkarak belediyenin kapılarını vatandaşlarımıza açtık. Halkımızın belediyemizle bütünleşmesi ilçemizde beklenen hizmetlerle buluşmasında en büyük etmen oldu. Bu gün olduğu gibi bugünden sonrada birlik beraberlik içerisinde nice güzel hizmetleri, projeleri vatandaşlarımız ile birlikte hayata geçirip yine birlikte açılışlarını yapıp kullanmayı Rabbim bizlere nasip etsin” ifadelerini kullandı.

Onur Özsoy

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.