YOL ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

YOL ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ
Havza Belediye Başkanı Murat İkiz İlçe genelinde doğalgaz çalışmaları nedeni ile bozulan yolların yenileme çalışmalarını inceleyerek çalışmalar hakkında bilgiler aldı

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ilçe merkezinde doğalgaz çalışmaları nedeni ile bozulan yolların yenilenmesi için hafta sonu devam eden ol yenileme çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ilçenin yağışların başlamadan çalışmaların bitirilmesi için tüm çalışanlarının hafta sonu dahil aralıksız olarak çalışmalara devam ettiğini belirterek; “  Sonbahar ayları geldi. Yağışlar başlamadan önce yol çalışmalarımızı bir an evvel bitirmek istiyoruz. Bunun içinde hafta sonları da dahil çalışmalarımıza ara vermeden devam edilmekte. Bu süre zarfında çevre esnafımıza ve vatandaşlarımıza vermiş olduğumuz rahatsızlıktan ötürü özür diliyor ve anlayışlarını bekliyoruz. Özverili çalışmalarından ötürü tüm belediye çalışanlarımıza ve bizimle çalışan müteahhit firmalarımıza teşekkür ederim.” Dddi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.